Çözüldü Far Cry 6 Türkçe yama UDS:Packed.Win32.Dico.gen uyarısı verdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

darknet

Decapat
Daha fazla  
Dosyayı merak edip VirusTotal’a attım. Sonuç şöyle çıktı:

• 64 motorun 62’si temiz
  • Kaspersky ve ZoneAlarm dosyayı UDS: Packed.Win32.Dico.gen olarak işaretlemiş
    Diğer her şey “undetected”.

Bu uyarısının gerçek bir tehdit mi yoksa false positive mi olduğunu tam anlayamadım.
Kullanan, deneyen veya bu konuda bilgi sahibi olan var mı?
Dosya güvenilir midir, yoksa uzak mı durayım?

Dosya Ekleri

• virüs total.png
    virüs total.png
    279,5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Çözüm
@darknet false positive.

Var mı kafana takılan bir şey? Bak aslında bu yama forumda önceden önerilenin tamamen aynısı.
Şu konudaki yamadan bahsediyorum: Far Cry 6 için güncel ve güvenilir Türkçe yama önerisi

Attığın VirusTotal sonucunun Relations kısmında, "Bundled files" yazan yerde arşivin içindeki EXE dosyasını görebilirsin.

SHA256: 1ad0a9e338170c3c40bfc1da552b691a50ba0daeb6b90d8a92713222e7c0e544

Şimdi attığım konudaki yama da tamamen aynı. Farklı paylaşımlar ama dosyalar birebir aynı. Yani o konudaki arkadaşlar da teyit edebilir sonucun false positive olduğunu.
Konuya geri dönüş yapar mısın?
@darknet
@darknet false positive.

Var mı kafana takılan bir şey? Bak aslında bu yama forumda önceden önerilenin tamamen aynısı.
Şu konudaki yamadan bahsediyorum: Far Cry 6 için güncel ve güvenilir Türkçe yama önerisi

Attığın VirusTotal sonucunun Relations kısmında, "Bundled files" yazan yerde arşivin içindeki EXE dosyasını görebilirsin.

Şimdi attığım konudaki yama da tamamen aynı. Farklı paylaşımlar ama dosyalar birebir aynı. Yani o konudaki arkadaşlar da teyit edebilir sonucun false positive olduğunu.
@darknet

Son düzenleme:
Çözüm
@darknet false positive.

@darknet
Hocam, teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Kurulumunu yaptım, oldu. İyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı