ARGB kasa mı? LED fan bulunan kasa mı?

Merhabalar, ben Aerocool One e-clipse kasayı kullanıyorum. Bu kasadan memnun olanlar var mı? Bir ben olamadım sanırım, çünkü vidaları hemen yalama oldu ve ARGB Hub soyuldu. Arka fanın ışıklarında sorun oluştu.
Buna bağlı olarak kasamı değiştirmek istiyorum, ışık manyağıyım, hangi LED çeşidini tercih etmeliyim?
700TL falan ayırabilirim kasa için ve Aerocool One e-clipse satmak istesem kaça gider?

Merhabalar, ben Aerocool One e-clipse kasayı kullanıyorum. Bu kasadan memnun olanlar var mı? Bir ben olamadım sanırım, çünkü vidaları hemen yalama oldu ve ARGB Hub soyuldu. Arka fanın ışıklarında sorun oluştu.
Buna bağlı olarak kasamı değiştirmek istiyorum, ışık manyağıyım, hangi LED çeşidini tercih etmeliyim?
700TL falan ayırabilirim kasa için ve Aerocool One e-clipse satmak istesem kaça gider?

Hocam aslında LED çok önemli değil ışığı sevdiğinizi belirtmişsiniz ama hava akışı daha iyi olan bir kasa bulmanız daha sağlıklı olur.
Aerocool One e-clipse satmak istesem kaça gider?
300 500 arası

Hocam aslında LED çok önemli değil ışığı sevdiğinizi belirtmişsiniz ama hava akışı daha iyi olan bir kasa bulmanız daha sağlıklı olur.

300 500 arası
Tabi canım orası öyle, bu kasadan çok memnundum zaten de gerek led çeşitleri gerek soğutma da sorun yaşamamdan dolayı.
Lakin ben ikisini arıyorum hem güzelce ışık hem de sağlam soğutmalı kasa arıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı