AOC 27" Q27g4zr cızırtı sesi nedir?

bilal232

Kilopat
DP ile bağlı çıkartıyorum, HDMI ile bağlıyorum ses kesiliyor. DP takıyorum farklı DP kablosuyla da denedim arka kısmından kulak çınlatan hafif bir ses geliyor. Tiz bir ses coil whine gibi. Dün PSU değiştirdim ondan önce hatırlamıyorum böyle bir ses olduğunu. Ses nereden geliyor olabilir Reset'te attım monitöre?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
DP ile bağlı çıkartıyorum, HDMI ile bağlıyorum ses kesiliyor. DP takıyorum farklı DP kablosuyla da denedim arka kısmından kulak çınlatan hafif bir ses geliyor. Tiz bir ses coil whine gibi. Dün PSU değiştirdim ondan önce hatırlamıyorum böyle bir ses olduğunu. Ses nereden geliyor olabilir Reset'te attım monitöre?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözebildin mi bugün yeni aldım aynı ciz sesi var.

Bazısında çok belli oluyor 1 tane iade etmiştim ses uzaktan belli oluyordu ama bu yeni aldığımda ses yakına gelince belli ediyor amazona yazdım değişim için satıcıya mail attı bakalım ne olacak ama bence de hepsinde var.

Aynı şekilde Trendyol'dan aldım bir süre sonra ses çok gelmeye başladı iadeye yolladım ben yeni Amazon'dan yenisini sipariş verdim geldi ses daha makul seviyede ama monitörü beğendim. Umarım iade onaylanır şu an incelemede.

Aynı şekilde Trendyol'dan aldım bir süre sonra ses çok gelmeye başladı iadeye yolladım ben yeni Amazon'dan yenisini sipariş verdim geldi ses daha makul seviyede ama monitörü beğendim. Umarım iade onaylanır şu an incelemede.

Bende de şu an ses az ama değişim istiyorum ya bazıları hiç yok diyor

Bende de şu an ses az ama değişim istiyorum ya bazıları hiç yok diyor.

Gelende yine aynı şekilde çıkabilir ses az geldiği için ben bir daha iade etmeyeceğim daha kötüsü de gelebilir şansına ışık sızması fazla olan bir tane ghosting vs. ihtimal tabiki ses makul seviyedeyse durabilir ama içine sinmediyse geride yollayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı