ARGB kasa önerisi

Buradan yazmanız daha mantıklı olur.Yanlışım varsa başka arkadaşlarda düzeltebilir bu şekilde.
İşlemci:AMD Ryzen 9 3900X
Anakart:Asus Rog Crosshair VIII Hero X570
Ram:G.Skill 16GB (2x8GB) Trident Z Rgb DDR4 3600Mhz CL16 2x (32GB)
Ekran Kartı:Asus Rog Strix RTX 2070 SUPER OC
Sıvı Soğutma:Cooler Master ML360R
PSU:Thermaltake Grand RGB 750W Power Supply
Kasa:???
HDD:Seagate Barracuda 2TB 7200Rpm HDD
SSD:Samsung 500GB 970 Evo Plus

Söylediğim kasaya 360MM bir sıvı soğutma uzun ekran kartlarında sıkıntı olabiliyor. Kaynak=

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz daha bakacağım 10 dakika sonra yazarım.

Söylediğim kasaya 360MM bir sıvı soğutma uzun ekran kartlarında sıkıntı olabiliyor. Kaynak=

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Biraz daha bakacağım 10 dakika sonra yazarım.

sağolun.

Beyler yanış anlaşılmasın biraz cahilim ama ARGB ile RGB farkı nedir?

Kısaca adreslenebilir ile normal RGB.

ARGB uyumu için Corsair üzerinden gitmenizi önermem.

Dediğim gibi Cooler Master H500P alıp üst tarafa Silverstone PF360 alırsanız tam olur diye düşünüyorum hem geniş hem hava akışı iyi hem ARGB.
zaten dediğim gibi bütün ürünler aura sync uyumlu bakarsanız anlarsınız ve senkronize bir şekilde çalışa bilecekler ben de ayrı bir program kullanmak istemiyorum ama icue ile aura sync senkronize ediliyor diye biliyorum

Dediğim gibi Cooler Master H500P alıp üst tarafa Silverstone PF360 alırsanız tam olur diye düşünüyorum hem geniş hem hava akışı iyi hem ARGB.
ayrıca cooler master ml360r ile önerdiğiniz sıvı soğutma ile arasındaki fark nedir?

zaten dediğim gibi bütün ürünler aura sync uyumlu bakarsanız anlarsınız ve senkronize bir şekilde çalışa bilecekler ben de ayrı bir program kullanmak istemiyorum ama icue ile aura sync senkronize ediliyor diye biliyorum
iCUE ile aura sync senkronize ediliyor ama iCUE bir sistem toplanılmak istendiğinde her şey iCUE olmadıkça görsel şölen birazcık görsel cümbüşe dönüyor.

Sıvı soğutma Corsair olsaydı Corsair üzerinden yürü diyebilirdim ama arkadaşın önerdiği H500P daha mantıklı olacaktır.

Sıvı soğutmayı önceden satın almış. Cooler Master ML360R

iCUE ile aura sync senkronize ediliyor ama iCUE bir sistem toplanılmak istendiğinde her şey iCUE olmadıkça görsel şölen birazcık görsel cümbüşe dönüyor.

Sıvı soğutma Corsair olsaydı Corsair üzerinden yürü diyebilirdim ama arkadaşın önerdiği H500P daha mantıklı olacaktır.

Sıvı soğutmayı önceden satın almış. Cooler Master ML360R
almadım alacağım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı