ARGB kasa önerisi

Ekran kartını aldınız mı?

Eylül'de alacaksanız RTX 3000 serisi o zamanlarda gelecek onları beklemenizi öneririm.
almadım ama bilmiyorum neyse bakılacak daha zaman var herşeyi vatan bilgisayar ın istanbul daki topkapı şubesinden alıcam

almadım ama bilmiyorum neyse bakılacak daha zaman var herşeyi vatan bilgisayar ın istanbul daki topkapı şubesinden alıcam
Vatan Bilgisayar'da bu kadar fazla çeşit bulabileceğinize emin misiniz?

Bence kendinizi bir şube ile kısıtlamayın veya sistem parçalarını farklı yerlerden alıp (vatan'da bulunmayanları) orada toplatmak daha mantıklı.

evt hepsinden bulabiliyorum ama dediğiniz gibi de yapabilirim
örneğin itopyadan alıp orda montajlattırmak
aslında topkapı şubesinin seçmemin nedeni mervan ordan almıştı bilgisayarını
neyse görüşürüz sen yaz istersen dc konuşuruz yine

Son düzenleme:
Bu arada corsair’in sitesinde adına ‘aura‘ geçen bir yazılım var onu indirdikten sonra bir kaç basit ayar yaparak corsair ürünlerini asus aura yazılımı ile kontrol edebiliyorsunuz. Ancak bunu yapınca corsair’in yazılımını kullanamıyorsunuz ( bundan emin değilim ). Ben corsair marka argb ramlerimi aura yazılımına tanıttım ve ekran kartım (asus rog) ile senkron şekilde kullanıyorum. Hatta bir ram üzerinde bulunan 10 adet ledin renklerini ayrı ayrı ayarlama şansın bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…