ARGB Kontrolcü önerisi

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 7500f

AMD RADEON RX 5700XT NİTRO+

GİGABYTE B650M D3HP
1762895500826.jpeg

1762895508869.jpeg

1762895518246.jpeg

Elimde şu tarzda ARGB destekli fanlar var, bu fanlara uygun bir ARGB kontrolcü arıyorum.

1762895579011.jpeg

Bir de şöyle bir kontrolcüm var, bu kontrolcü uyar mı?

Hocam ilk 2 resimde 4 pinli bağlantılar var eğer o 4 pinde doluysa alttaki kontrolcü ile kontrol edemezsiniz.

Hocam 4 pin gözüküyor ama Gemini'nin söylediğine göre 1 pin boş içi plastikle doluymuş zaten bildiğim kadarıyla ARGB kabloları 3 pin oluyor.

Kullanılan fan modeli ne kasa içindeki? Geminin sözüne güvenilmez hocam acemi zamanımda ARGB yüzüne anakart MOSFET'ini patlatan birisi olarak göze almam ben şahsen.

Kullanılan fan modeli ne kasa içindeki? Geminin sözüne güvenilmez hocam acemi zamanımda ARGB yüzüne anakart MOSFET'ini patlatan birisi olarak göze almam ben şahsen.

Kasayı TR bilgisayardan aldım modelide game in game dream fanlarda kasayla beraber geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanların bağlantısı içi buradaki bilgileri vermişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fanların bağlantısı içi buradaki bilgileri vermişler.

Ben sadece kontrolcü takabiliyor muyum onu merak ediyorum SignalRGB'de markası vs gözükmediği için tam iyi çalışmıyor bu yüzden kontrolcü alıp daha stabil çalıştırabilir miyim diye merak ettim.

Kesinlikle çalışır diye garanti verilmez hocam ama deneyebilirsiniz, belirli satıcılardan alıp denersiniz eğer işinize yaramazsa iade edersiniz tekrardan. Şu anda kullandığım modeli link olarak bırakıyorum. Satıcının direkt HB olması iade durumunda kolaylık sağlıyacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı