ARGB kontrolcü tavsiyesi

USB bağlantılı bildiğiniz bir ARGB kontrolcü var mı?

Direk anakartın USB 2.0 portuna takıp, programını masaüstüne indirip kullanmak istiyorum.

Direk anakartın USB 2.0 portuna takıp, programını masaüstüne indirip kullanmak istiyorum.

Bu model fanlar için.

3 pin = ARGB = 5v
4 pin = RGB = 12v

İkisini birbirine takmaya kalkarsan çevirici kablo vs gibi şeyler ile bozulurlar

çözüm önerilerini arkadaşlar yapmış zaten ama basit anlatayım

1.
MSI ARGB 8 Portlu Kontrolcü / Uzaktan Kumanda | ITOPYA ARGB kontrolcü alıp herhangi bir yazılım kullanmadan kumanda ile renk
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir,3pin RGB + 3 Pin Fan,RGB Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) | Teknobiyotik değişmek

2.
Fanları ARGB(3pin) değil RGB(4pin) olanları ile değişmek ve anakart a girmek

3.
Kasanda gördüğüm kadarı ile ARGB(3pin) hub var fanlarını bu hub a girersin fakak anakartına bağlayamazsın kasanın reset tuşunu da bu porta girersin ve ARGB modlar arasında kasanın reset tuşu ile gezersin

not bildiğim kadarı ile şu an piyasada ARGB(3pin) fanları anakartına sonradan bağlamanı ve yazılım ile kontrol etmeni sağlayacak bir hub yok

aradığın ürün bunun ARGB olanı fakat mağlesef yok
DİKKAT
12V 4 PİN İCİN

bu arkadaş RGB(4pin) fan hub ı fanları buna gir bunuda anakarta usb den gir cooler master yazılımı ile ledleri kontrol et

3 pinli yapı ARGB olarak geçer. 4 pinli yapı ise RGB olarak geçer. Eğer anakartınızda ARGB 3 pin bir bağlantı yoksa maalesef ki anakart üzerinden fanlarınızın renklerini kontrol edemezsiniz. Ama uzaktan kumandalı ARGB kontrolcüler mevcut onlardan alıp el ile manuel kontrol sağlayabilirsiniz.

Ben bir suru konu açtım kimse yanit duzgunce vermedi yardimci olursaniz sevinirim.
Hocam ben MSI MAG Forge 100r var 3 pinli ARGB ama anakartim cha girisi 4 pin şimdi ben ne yapacağım nasıl fanlari ve ARGB aydinlatma yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı