Çözüldü ARGB kontrolcüsü Anakartta Nereye Bağlanmalı?

• Konuyu başlatan oenN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.326
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

oenN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Galax Rev1 kasasının kendi içinde gelen ARGB kontrolcüsünü anakart üzerinde nereye bağlamam lazım? CHA_FAN bağlantısı üzerinde şu an ancak harici aldığım iki adet fan ışıkları yanmasına rağmen dönmüyor. Acaba fanlarda mı sorun var yoksa ARGB kontrolcüsündeki bağlantı mı hatalı?

20221026_191110.jpg

Resimde göründüğü gibi üstteki iki fan ARGB bölmesine bağlı. Kontrolcü üstünde sadece fan4 ve strip1 ve strip2 boş.

20221026_192221.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan dönmüyorsa Fan soketine takılı mı, buna bakın. Strip ise LED şerit için gözüküyor. ARGB ise dediğiniz gibi ışık için.

Fan takılı değil mantığını şimdi anladım. Ya da anladığımı düşünüyorum şu an. Yani bir ucu ARGB bir ucu fana girecek sanırım. Ancak bir tane fandan feragat etmem mi gerekecek? Anakart uyumlu ise oradan güç alamaz mıyız?

Alırsınız hocam. Herhangi bir CHA FAN girişi olur.

Sizin anakart güzel fakat modelini okuyamadım. Modeli neydi?

Alırsınız hocam. Herhangi bir CHA FAN girişi olur.

Sizin anakart güzel fakat modelini okuyamadım. Modeli neydi?
Asus Prime B660M-K D4 modeli. 6 sene sonra değiştirince parçaları çok uzak kaldım. Anakartta nereye takabilirim bilmiyorum. Anlamadığım çok fazla soket girişi var.

Hocam, ben bir tane CHA FAN girişi gördüm.
B660M-K D4.jpg

Linkteki gibi bir Y kablo da alabilirsiniz.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı