ARGB Kullanımı ve İncelemesi

EmreKara.

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
Değerli technopat ailesi sizlere ARGB Kasanın kullanımı ve ARGB şerit ledin montaj ile alakalı bir video çektim. Umarım faydalı olur aklınıza takılan sorular varsa elimde geldiğince yardımcı olmaya çalışırım iyi seyirler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum selamlar, güzel paylaşımın için öncelikle çok teşekkürler.
Aynı kasaya,aynı anakarta ve aynı ramlere sahibim fakat ramlerimi anakartımızın programı olan fusion 2.0 ne yazık ki görmüyor , sadece anakart kontrolleri mümkün bilgin varsa yardımcı olabilirsen çok sevinirim. XPG RGB m2 SSD mi ve Ramlerimi ne yazık ki bu sebepten kontrol edemiyorum

Dostum selamlar, güzel paylaşımın için öncelikle çok teşekkürler.
Aynı kasaya,aynı anakarta ve aynı ramlere sahibim fakat ramlerimi anakartımızın programı olan fusion 2.0 ne yazık ki görmüyor , sadece anakart kontrolleri mümkün bilgin varsa yardımcı olabilirsen çok sevinirim. XPG RGB m2 SSD mi ve Ramlerimi ne yazık ki bu sebepten kontrol edemiyorum
Bir ara bende de oldu görmüyordu ancak şuanda görüyor en kötü görmüyorsa kendi programları var m2 ssdnin ve ramlerini onlar ile kontrol edebilirsin. Gigabyte bu argb senkronizasyonu konusunda kötü asus daha iyi ama onunda anakartları çok pahallı dediğim gibi yaparsan sorunun çözülecektir.

Aşağıdaki gibi bir görüntü olması lazım music ve static efectleri sorunsuz çalışıyor.

1581857291431.png

Merhabalar iyi günler aklıma takılan bazı sorular var da rica etsem cevaplayabilir misiniz?

Şimdi ben MSI Gtx 1660 Ti Ekran Kartı, B450 Tomahawk, Ryzen 5 3500x RGB fanlı Soğutucu, Xpg Spectrix D60G ve MSI Mag Vampiric 010 almayı planlıyorum. Ve sendeki gibi hepsini senkronize şekilde Mystic Light üzerinden kullanmak istiyorum. Mag 010'un içinden sendeki gibi kontrolcü çıkıyor ve MSI Mystic Light desteği var görünüyor. Şimdi o kasadan çıkan kontrolcünün aRGB konnektörünü Tomahawk anakartımın 3 pinli girişine bağlayıp hepsini senkoronize şekilde kullanabilir miyim? Cevaplarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı