Boraybaba
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle forumdaki herkese merhaba. Anakart: ASUS A520M-K. Ekran kartı ASUS RTX 3060 Ti OC white 16 GB RAM AMD Ryzen 5 5600X 6 Core benim sorunum şöyle. Game Booster kasa aldım kasamda Game Booster'ın 650W 80 bronz C4 denilen Power Supply'si ve 4 adet de ARGB aydınlatması var. Bir de işlemcime sıvı soğutma aldım. O aydınlatma da sRGB. Ledlerimin fotoğrafını da atacağım. Bu kasa LED'leri yanmıyor LED tuşuna bastığımda ise sadece 1. fan rengi değişiyor ve o da sadece kenar LED'ler ortadaki ışığı bile vermiyor. İlk kasayı aldığımda ortadaki LED'ler de soluk yanıyordu ama en azından yanıyordu. Şimdi hiç yanmıyor da. Anakart zaten herhangi bir RGB desteğine sahip değil. LED'ler gücü SATA'dan alıyor. İşlemci sıvı soğutucumun LED'leri kasayı açtığımda vezen yanıyor bazen yanmıyor. Ama yandığında da tam yanıyor yani (sRGB olduğunu unutmayalım). Şimdi şüphelerime geleyim. 1. bu kasanın Power Supply yetersiz. 2. bu kasanın LED'leri bozuk. 3. bu kasanın anakartı da Power Supply'i de değişmesi gerek. Bana soracak olursanız 1. si daha baskın ama yine de emin olmak istiyorum. Her türlü Power Supply değiştireceğim fakat yine de bilmek istiyorum. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler. Yazım hatalarım varsa affola telden yazıyorum.
Gördüğünüz gibi sadece dış çaptaki ışık yanıyor merkez ışık yok diğerleride ya hiç yanmıyor ya da çok kısık renk yanıyor. Kaldı ki yansa bile alttakilerin ışığında en ufak oynama dahi olmuyor.
Bu da işlemci sıvı soğutucum mavi işaretli fan ve yanındaki işlemci fanı normalde kasayı aç hızlıca kapa tuşuna basıp bir daha aç yaptığımda yanıyor. Bu sefer tek seferde açtım. Ama fanlar yanmıyor sadece işlemci üstündeki likit yolu yanıyor.
Gördüğünüz gibi sadece dış çaptaki ışık yanıyor merkez ışık yok diğerleride ya hiç yanmıyor ya da çok kısık renk yanıyor. Kaldı ki yansa bile alttakilerin ışığında en ufak oynama dahi olmuyor.
Bu da işlemci sıvı soğutucum mavi işaretli fan ve yanındaki işlemci fanı normalde kasayı aç hızlıca kapa tuşuna basıp bir daha aç yaptığımda yanıyor. Bu sefer tek seferde açtım. Ama fanlar yanmıyor sadece işlemci üstündeki likit yolu yanıyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: