ARGB olmayan anakarta ARGB kasa almak

Kasanın üstünde kontrolcü varsa kullanırsınız. Ama anakartın programı ile kullanamazsınız.

ARGB kabloları bir dönüştürücüye takılıyor, dönüştürücünün diğer ucuna da reset switch bağlanıyor. Bu şekilde reset tuşuna basarak efektleri değiştirebiliyorsunuz. Fakat sizin kasanızda bu mevcut mu bilmiyorum.

ARGB kabloları bir dönüştürücüye takılıyor, dönüştürücünün diğer ucuna da reset Switch bağlanıyor. Bu şekilde reset tuşuna basarak efektleri değiştirebiliyorsunuz. Fakat sizin kasanızda bu mevcut mu bilmiyorum.

Merhaba benim kasam Gamepower warCry bu kasanın üstünde reset tuşu var. Anakartım Gigabyte B450 S2H bu anakartta ARGB desteği yok RGB var kasanın yanında gelen kontrolcüyü nasıl bağlayabilirim ya da bağlanmadan fanları çalıştırabilirim.

@Kaan Melih yeni konu açmanız daha iyi olacaktır. Var olan konunun altına konuyla alakasız bir soru sormak ceza sebebi.

Zaten kasanız hakkında doğru düzgün bilgiye ulaşamadım. Anakartınızda ARGB başlığı yoksa bağlayamazsınız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı