ARGB to RGB dönüştürücü tavsiyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Almış olduğum soğutucu ARGB. Kasada da ARGB girişi yok. Baktığımda 2 model dikkatimi çekti.

GamePower ARGB to RGB Fan Kontrolcü

Dark Mini ARGB Adreslenebilir RGB Kontrolcü

Bu ikisi dışında sanırım bu fiyat bandında başka seçenek yok.

Hangisini tavsiye edersiniz? Aralarında ne gibi farklılıklar var? Uyumsuzluk, çalışmama veya sisteme zarar verme gibi olasılıkları nedir?

Kullanan varsa da fikrini paylaşırsa çok memnun olurum.

Anakartında çıkış yok ve bu iki model de ARGB to RGB işlevi görmeyecek gibi. ARGB bir kontrolcü almanı öneririm.
CPU LED pini var 4'lü. Başka hangi çıkışa ihtiyaç var bu iki dönüştürücü için?
@Berkay Davas "Öne çıkar" deyince tekrar yazdı sanırım. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Bunu alacağım sanırım. Herhangi bir tavsiye verebilecek kimse yok mudur bu konuda?

Son düzenleme:
CPU LED pini var 4'lü. Başka hangi çıkışa ihtiyaç var bu iki dönüştürücü için?
@Berkay Davas "Öne çıkar" deyince tekrar yazdı sanırım. Bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Bunu alacağım sanırım. Herhangi bir tavsiye verebilecek kimse yok mudur bu konuda?

merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum.anakartımda rgb girişi var ve eski kasamda Asus tuf gt301 kasa küçük oldugu için baska bir kasa aldm ve aRGB Asus TUF TF120 den 3 tane elimde mevcut ben bunları nasıl kullanabilirim.
bunu gördüm ama fana veya ledlere bi zararı olurmu diye merak ediyorum. sonucta biri 12v digeri 5v

Hocam bu ürünü aldınız mı işe yaradı mı?
merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum.anakartımda rgb girişi var ve eski kasamda Asus tuf gt301 kasa küçük oldugu için baska bir kasa aldm ve aRGB Asus TUF TF120 den 3 tane elimde mevcut ben bunları nasıl kullanabilirim.
bunu gördüm ama fana veya ledlere bi zararı olurmu diye merak ediyorum. sonucta biri 12v digeri 5v

Technopat Haberler

Geri
Yukarı