RGB giriş için ARGB dönüştürücü

Halo120 satın aldığım fan bu bir şey değiştirir mi bilmiyorum ama eklemek istedim ayrıca o ürün hakkında detaylı pek bilgi göremedim anakart desteği vb gibi nereden öğrenebilirim?
Hocam fanların ARGB elektriğini takıyorsunuz bu alete. Kendisinin kumandası var farklı modları var. Herhangi bir şekilde bu zımbırtının anakartla bir bağlantı kurmasına gerek yok. Sadece sata kablosu üzerinden güç istiyor, geri kalan herşeyi kendisi hallediyor.

Tamam hocam bu biraz pahalı ama bakalım hangisi uygunsa onu satın alacağım.
Bunu bende gördüm fakat fiyatı pahalı olduğu için eklemek istemedim: 9.

Aynen arkadaşta RGB var 4 pinli anakartınız nedir bu arada emin misiniz olmadığına.

Anakartım MSI B450 GAMING Plus jrgb portları var onlarda 4 pin 3 pin yok maalesef.

Tamam hocam bu biraz pahalı ama bakalım hangisi uygunsa onu satın alacağım.
Aynı işi yapan alternatif marka ürünler illa ki vardır ama size tavsiye ARGB fan almışsınız, özelliğini kullanın. Diğer kontrolcülere 50₺ vermektense bir tık daha keseyi açıp dediğim tarz bir ürünü almak daha mantıklı olacaktır. Tabi tercih yine sizin.

Aynı işi yapan alternatif marka ürünler illa ki vardır ama size tavsiye ARGB fan almışsınız, özelliğini kullanın. Diğer kontrolcülere 50₺ vermektense bir tık daha keseyi açıp dediğim tarz bir ürünü almak daha mantıklı olacaktır. Tabi tercih yine sizin.

Bende öyle düşündüm hocam şimdi fanlara o kadar para vermişken özelliklerini kullanmak lazım. Birde hocam siz eminsiniz değil mi anakartımla çalışacağına?

Bende öyle düşündüm hocam şimdi fanlara o kadar para vermişken özelliklerini kullanmak lazım. Birde hocam siz eminsiniz değil mi anakartımla çalışacağına?
Hocam attığım ürünün anakart ile bir bağlantısı yok. Sadece PSU üzerinden güç alıyor. Önceki yanıtımda da bahsettim. Ürünün fotoğraflarına bakarsanız sadece sata güç bağlantısı var.

Hocam attığım ürünün anakart ile bir bağlantısı yok. Sadece PSU üzerinden güç alıyor. Önceki yanıtımda da bahsettim. Ürünün fotoğraflarına bakarsanız sadece SATA güç bağlantısı var.

Tamam hocam teşekkürler.
Ürünü satın aldım az önce taktım kullandım ARGB fanlarım için çalıştı sonra RGB fanları da takayım dedim ama onlar çalışmasına rağmen kontrol edemedim var mıdır onları da kontrol etmemin yolu?

Son düzenleme:
Bende thermaltake ux200 islemci fani aldim 2 pin rgb cikisi anakartimda yok diye kullanamadim henuz. Aramadigim yer kalmadi bilgisayarciyim diyende rgb donusturucu yok ne oldugunu bilen yok. Satin almak isteyen anakartina dikkat etsin aparat yoksa isikli urun hic kullanmasin. Cunku yanlislikla kisa devre yaptim kablosu yandi fanin garanriye verdim 0 gonderdiler

Tamam hocam teşekkürler.
Ürünü satın aldım az önce taktım kullandım ARGB fanlarım için çalıştı sonra RGB fanları da takayım dedim ama onlar çalışmasına rağmen kontrol edemedim var mıdır onları da kontrol etmemin yolu?
Hocam argb fanlarınızın ledlerini kontrol edebildiniz mi kontrolcü ile? Kayıtlı efektler var mı? Gök kuşağı vb döndürebiliyor musunuz fanlarınızı?

Merhaba arkadaşlar thermaltake ux200 modeli var arcibi 2 pinli bu model için hangi kontrolcüyü almalıyım sizce var mı tavsiyeniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı