Arginine tavsiyesi

Merhaba. Çok fazla marka çok fazla seçenek var. Fiyatlar da değişiyor. Birinin 300 gramı 300 TL diğeri 150 TL. Hangi markayı almam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arginine alacaksanız, aromalısını öneririm. Hayatınız boyunca tadacağınız en kötü tat, aromasız L-Arjinindir.

500 gramı 239 TL ve aromalı.

Arginine alacaksanız, aromalısını öneririm. Hayatınız boyunca tadacağınız en kötü tat, aromasız l-arjinindir.

Attığınız ürünü sipariş veriyorum o zaman kullanımı nasıl yani nasıl tüketmeliyim.
Arginine alacaksanız, aromalısını öneririm. Hayatınız boyunca tadacağınız en kötü tat, aromasız l-arjinindir.

1655036516913.png

Siparişi verdim.

Son düzenleme:
Başkan bir de bu damarları çıkarıyormuş o doğru mu yani benim kollarımda damar çok az belirgin 1.5 ay bunu kullansam farkı görebilir miyim?
Arjininin temel amacı kas gelişimine yardımcı olmaktır. Damarları belirginleştirmesinin sebebi, damarların kalınlaşmasıdır.

Kalıcı olarak damarları belirginleştirmez. Eğer yağ oranınız düşükse, antrenman sırasında damarlarınızı belirginleştirir ardından eski haline döner.

Arjininin temel amacı kas gelişimine yardımcı olmaktır. Damarları belirginleştirmesinin sebebi, damarların kalınlaşmasıdır.

Kalıcı olarak damarları belirginleştirmez. Eğer yağ oranınız düşükse, antrenman sırasında damarlarınızı belirginleştirir ardından eski haline döner.

Çok teşekkür ederim başkan iyi akşamlar 😍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı