Hocam Telekom saha ekibi geldi baktılar. Santral meğer bizim ev kapısının yanındaymış senin düşük hız alma ihtimalin yok. dediler İç tesisatını kontrol et dediler.
Modemin arkadasındaki kabloları ve splinterın oradaki kabloları biraz oynadım upload 0.800'e çıktı. Gene az fakat kablolardan olduğu keşinleştimi o zaman. İndirme hızım Düzeldi. Hocam bir de ben şunu belirtiyim benim geçen haftalarda da upload hızım 800 lere düşüyor du ben modemi kapatıp açınca düzeliyordu.
Modemin arkadasındaki kabloları ve splinterın oradaki kabloları biraz oynadım upload 0.800'e çıktı. Gene az fakat kablolardan olduğu keşinleştimi o zaman.
Splitter bu gibi sorunlara neden olabilir zaten. Ancak asıl upload hızın oyna sıkıntı yok Splitter'i aradan çıkarma imkanı varsa öyle kullan. Kalitesiz bir splitter ise farklı modelle değişebilirsin birde kablolar sağlam çakılmamışsa onlar da temassızlık yapabilir kontrol edersiniz.
Splitter bu gibi sorunlara neden olabilir zaten. Ancak asıl upload hızın oyna sıkıntı yok Splitter'i aradan çıkarma imkanı varsa öyle kullan. Kalitesiz bir splitter ise farklı modelle değişebilirsin bir de kablolar sağlam çakılmamışsa onlar da temassızlık yapabilir kontrol edersiniz.
Hocam sizi tekrardan rahatsız ettim. Modemi direkt olarak telefon hattına bağladım da indirmede ve yüklemede uçuyordu resmen. Direkt telefon hattına bağladığımda teknik bilgiler.
Telefon hattına dediğiniz, dediğim gibi splitter olmadan gelen hatta direkt bağladıysanız normaldir sıkıntı yaşamamanız. İndirme 35 upload 6 mbps hız alıyorsunuz.
Telefon hattına dediğiniz, dediğim gibi splitter olmadan gelen hatta direkt bağladıysanız normaldir sıkıntı yaşamamanız. İndirme 35 upload 6 mbps hız alıyorsunuz.