Arıza kaydı teknik durum bilgileri

Son düzenleme:
Upload olarak deseydin hız düşük diye. Dolaptan kaynaklı veya evin içinde dağıtım kutusu varsa orada sıkıntı olabilir topraklama veya güç kısmında.

Modemin arkadasındaki kabloları ve splinterın oradaki kabloları biraz oynadım upload 0.800'e çıktı. Gene az fakat kablolardan olduğu keşinleştimi o zaman. İndirme hızım Düzeldi. Hocam bir de ben şunu belirtiyim benim geçen haftalarda da upload hızım 800 lere düşüyor du ben modemi kapatıp açınca düzeliyordu.
Modemin arkadasındaki kabloları ve splinterın oradaki kabloları biraz oynadım upload 0.800'e çıktı. Gene az fakat kablolardan olduğu keşinleştimi o zaman.

Splitter bu gibi sorunlara neden olabilir zaten. Ancak asıl upload hızın oyna sıkıntı yok Splitter'i aradan çıkarma imkanı varsa öyle kullan. Kalitesiz bir splitter ise farklı modelle değişebilirsin birde kablolar sağlam çakılmamışsa onlar da temassızlık yapabilir kontrol edersiniz.

Splitter bu gibi sorunlara neden olabilir zaten. Ancak asıl upload hızın oyna sıkıntı yok Splitter'i aradan çıkarma imkanı varsa öyle kullan. Kalitesiz bir splitter ise farklı modelle değişebilirsin bir de kablolar sağlam çakılmamışsa onlar da temassızlık yapabilir kontrol edersiniz.

Hocam sizi tekrardan rahatsız ettim. Modemi direkt olarak telefon hattına bağladım da indirmede ve yüklemede uçuyordu resmen. Direkt telefon hattına bağladığımda teknik bilgiler.

Dosya Ekleri

• 94745094_2726059167624440_6055154325372534784_n.jpg
    94745094_2726059167624440_6055154325372534784_n.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 67
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı