Alıcı Arızalı Ekran Kartları/Anakartlar

Bu anakartı alır mısınız? Güç vermede sıkıntı yaşıyordu anakart. Sürekli pc'nin resetlenmesine, saniyelik kapanıp açılmalar yaşanmasına neden oluyordu. Tam olarak sorunu bende bulamadım ama PSU'dan değildi.

hocam msı 970a g46 anakart var 2 tane ram mandalı kırık başka kusuruda yok tamirci 150 tlye yapacağını söyledi siz buna ne kadar veririsiniz?

R9 280 var bende ve bozuk. Chipset arzası var sanırsam.

Bir şeyi çok merak ediyorum, sorun olmayacaksa yanıtlama şansınız var mı? Gerçekten merak ediyorum. Teknobiyotik, Nova Bilgisayar ve Sinerji tarzı pek çok bilgisayar bileşenleri satan, şana sahip kuruluşlar var. Biliyorum ki bu saydığım kuruluşlar sorunlu parçaları yaptırıp, sıfır diye satmazlar. Siz bu sorunlu parçaları alıp, sorunu tespit ettikten sonra giderip, saydığım siteler gibi ama çok daha varoş, makbuz bile gönderemeyen kuruluşlara mı satıyorsunuz? Yanlış anlamayın yazdığımı, böyle bir piyasa dönüyor mu gerçekten merak ettim.

Hayır, kurumsal firmaların hiçbirine satmıyorum, Ürünlerin %25'ini evimdeki donanım odamda koleksiyon olarak tutuyorum, aynı üründen gelir veya satılması daha kolay parçalar olursa onarımın ardından kendim satıyorum. Alıp yapanda satanda aynı kişi, yani benim.
Sorunu cevaplayabildim mi dostum?

+ Bu işi hobi olarak yapıyorum, ana işimin yanında boş vakitlerimde hem kafa dağıtmak hemde donanımları incelemek/tecrübe etmek için yapıyorum, Geçim kaynağım değil yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…