Arızalı GTX 1060 3GB alınır mı?

Bütçe
1500
@Tarkç BGA makinesi nedir sizin nazarınızda? Öyle bir makine mi varmış? Lazer gözüyle ışın saçan bir cihaz varsa atın da görelim. Üflemeli havya istasyonu işte.

BGA makinesi alttan bacaklı işlemci RAM gibi parçalarda kullanılır. Büyük stant şeklinde Google'a bakar mısın?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Tarkç O "bacaklı macaklı" platform işi değiştirmiyor merak etme. İşin temeli aşıyor seni ama hala bilmediğin konuda ahkam kesiyorsun.
Peki dostum 10 yıldır bu sektörde çalışıyorum BGA makinesini bilmeyende ne bileyim komik neyse uzatmaya gerek yok :)
 
@Tarkç Teklifim geçerli bu arada. Garantili iş yaparsan sana yönlendiririm. "Kocaaaa" 10 yıl sonuçta. :D Şaka gibi adamsın, selam olsun. Yeter bu kadar. :D Hala BGA makinesi diyor ve ne olduğunu bilmiyorsun.
Bakarsan yukarıda bendede ekran kartı var tamirciye verdim dedim.
Bilgisayar başında youtube videoları izleyerek yorumlamıyorum dostum bide
''BGA makinesi'' yaz google anlarsın sıcak hava istasyonuyla karıştırıyorsun tabi hic görmediğin icin anca videolarda sana anlatmak deveye hendek atlatmaktanda zor :)
 
Arkadaşlar kesinlikle işlem görmüş ekran kartlarını almayın kesinlikle. Bu parçalar nazik parçalardır tamirde kolay kolay dikiş tutmaz uzun vade götürmez. Kimsenin ağzından "ben ekran kartımı tamir ettirdim 2 senedir kullanıyorum." lafını duyamaz ama "ekran kartını tamir ettirdim 5 ay sonra yine bozuldu" diyen bir sürü insan duyabilirsiniz.

Vallaha hocam bir şey soracağım benim ekran kartı yanmadan değil de kasa düştü ondan ekran pembe şeyler falan çıktı tamir ettirdim 1 senedir kullanıyorum iyi dayandi sebebi nedir yanmadan değil düşmeden olduğu için falan mı?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı