Arızalı RX 460 alınır mı?

450 TL gibi cazip bir fiyattı. güncelleme sonrası ekran gitmiş açtığında ışıklar yanıyormuş 10 saniye sonra fanlar duruyormuş. İşe gireceğim eğer satılmazsa belki alırım ne dersiniz?

450 TL gibi cazip bir fiyattı. güncelleme sonrası ekran gitmiş açtığında ışıklar yanıyormuş 10 saniye sonra fanlar duruyormuş. İşe gireceğim eğer satılmazsa belki alırım ne dersiniz?
Eğer sorun donanımsal değil yazılımsal bir problemse hemen alın yazılım kısmını halledersiniz gibime geliyor ancak belli de olmaz.

Hocam böyle işlere girmek istiyorsanız ve elektronik ilginizi çekiyorsa bir el atmanızı öneririm. Çünkü elektroniğe bende çok meraklıyımdır ve böyle arada bozuk cihazlar alıp tamir ediyorum. Ve çoğunu da tamir ettirdiğim oluyor. Yani alınabilir ama elektronikden pek anlamıyorsanız ve sadece oyun gibi şeyler oynayacaksanız ve elektronikle uğraşmak istemiyorum derseniz pek mantıklı değil.

Sakın ha sakın. O fiyata temiz HD ekran kartları bulunabilir. Arızalı dandik bir kara 450 TL verip paranızı çöpe atmaya çok mu meraklısınız?

Hocam böyle işlere girmek istiyorsanız ve elektronik ilginizi çekiyorsa bir el atmanızı öneririm. Çünkü elektroniğe bende çok meraklıyımdır ve böyle arada bozuk cihazlar alıp tamir ediyorum. Ve çoğunu da tamir ettirdiğim oluyor. Yani alınabilir ama elektronikden pek anlamıyorsanız ve sadece oyun gibi şeyler oynayacaksanız ve elektronikle uğraşmak istemiyorum derseniz pek mantıklı değil.

Babam telefoncu hocam onun yanında başlayacağım okul açılana kadar.
Almamaya karar verdim daha önce laptop pişmanlığın oldu 2.elde tekrar risk almak istemem herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı