Arjinin kusturuyor

Tamam. Hassas olabilirsiniz normal, dilinize değip tadını alamayacağınız şekilde biraz daha geri tarafa bırakıp yutmayı deneyin. Bu arada benden bir uyarı, daha gelişim çağındaysanız ağırlığın altına girmeyin, girecekseniz de yatarak yapın.
Normalde hassas değildim ancak günde 4 öğün yemek + 5 yumurta gömmeye başlayınca midem iyici hassaslaştı.Artık adam akıllı yemek yiyemiyorum.

Ne yaptınız? Günlük 2 yumurta bile fazla. Kolesterol bir madde çünkü. 1'den fazla yemeyin günde. Onun yerine protein arıyorsan et, tavuk falan yiyin.
Hocam bizim sporcularımız ne kadar fazlaysa o kadar iyi kafasına sahip, Kaldı ki fazla protein bile zararlı.

Hocam bizim sporcularımız ne kadar fazlaysa o kadar iyi kafasına sahip, kaldı ki fazla protein bile zararlı.

Çoğu aptal sporcu fazladan yumurta yiyor videolarda. Onları örnek almıştır çok normal. Ama yumurta diğer besinlerden farklı. Kolesterol bir madde olduğundan günde en fazla 1 tane tüketmek lazım. Ayrıca kilo aldırır.

Çoğu aptal sporcu fazladan yumurta yiyor videolarda. Onları örnek almıştır çok normal. Ama yumurta diğer besinlerden farklı. Kolesterol bir madde olduğundan günde en fazla 1 tane tüketmek lazım. Ayrıca kilo aldırır.
Spor yapıyor ve vücut ihtiyaç duyuyor 2-3 adet yenile bilir bence.

Ağzına neden atıyorsun karıştırıp içsene bende de aynı ürün mevcut karıştırıyorum shaker ile içiyorum.

Merhaba arkadaşlar dün de oldu, az önce de oldu. Arjinini ağzıma değdirdiğim anda miğdem bulanıyor ve kusuyorum. Sebebi alerji falan mı? Daha önceden protein tozundada yaşamıştım bu sorunu.
Ürün bu:
Ek olarak sadesinin tadı çok kötüdür. İçmeniz biraz zor olabilir anca BCAA aromalı bir şey ile içebilirsiniz. Ben de bunun portakallısı var hiç sıkıntı yaşamıyorum gayet de güzel.

Zaten almadan önce incelerseniz yorumları görürsünüz.
6.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı