Arjinin kusturuyor

Normalde hassas değildim ancak günde 4 öğün yemek + 5 yumurta gömmeye başlayınca midem iyici hassaslaştı.Artık adam akıllı yemek yiyemiyorum.

Normalde hassas değildim ancak günde 4 öğün yemek + 5 yumurta gömmeye başlayınca midem iyici hassaslaştı. Artık adamakıllı yemek yiyemiyorum.

Ne yaptınız? Günlük 2 yumurta bile fazla. Kolesterol bir madde çünkü. 1'den fazla yemeyin günde. Onun yerine protein arıyorsan et, tavuk falan yiyin.

Ne yaptınız? Günlük 2 yumurta bile fazla. Kolesterol bir madde çünkü. 1'den fazla yemeyin günde. Onun yerine protein arıyorsan et, tavuk falan yiyin.
Hocam bizim sporcularımız ne kadar fazlaysa o kadar iyi kafasına sahip, Kaldı ki fazla protein bile zararlı.

Hocam bizim sporcularımız ne kadar fazlaysa o kadar iyi kafasına sahip, kaldı ki fazla protein bile zararlı.

Çoğu aptal sporcu fazladan yumurta yiyor videolarda. Onları örnek almıştır çok normal. Ama yumurta diğer besinlerden farklı. Kolesterol bir madde olduğundan günde en fazla 1 tane tüketmek lazım. Ayrıca kilo aldırır.

Spor yapıyor ve vücut ihtiyaç duyuyor 2-3 adet yenile bilir bence.

Arjininin kapsül şeklinde ithal olanları var onlar daha kaliteli ve etkili onu kullanabilirsin. Benide beta alanin 3mg geçince mide bulantısı yapıyor.

Ağzına neden atıyorsun karıştırıp içsene bende de aynı ürün mevcut karıştırıyorum shaker ile içiyorum.

Ek olarak sadesinin tadı çok kötüdür. İçmeniz biraz zor olabilir anca BCAA aromalı bir şey ile içebilirsiniz. Ben de bunun portakallısı var hiç sıkıntı yaşamıyorum gayet de güzel.

Zaten almadan önce incelerseniz yorumları görürsünüz.

Toz arjinin içerken ben de kusacak gibi oluyordum. En basit çözümü kapsül olarak almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…