Ark Ascended için map önerisi

Loewrxx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normal Ark Survival Evolved oynadım. Çoğu dinoyu biliyorum eğittim zaten. Bana yine denizli ormanlı bir yerde geçen farklı dinoların olduğu bir map lazım.

Başlangıç olarak island da başlamalısınız, özelliklerden haritalar arasını geçişi yaparsanız island da gelişip diğer haritalari gücünüze göre değerlendirip karar verirsiniz

İşin zevki orda, bunu bır arastir derim mod felan ne gerekiyorsa serverda geçiş yapıyorduk biz normaldede yapılıyor ama ben hep serverda oynadım çok oyunculu.

Benim ARK: Survival Evolved için favori haritam Lost Island olmuştur. Non-cannon bir harita olmasına karşın resmi oyuna dahil edilmiştir çok beğenilmesi üzerine. Oyunun en büyük dinozor çeşitliliğine sahip, oldukça da büyük bir haritadır. Bir bakıma Ragnarok'un geliştirilmiş ve daha da çeşitlendirilmiş halidir. Ki Ragnarok da Lost Island'dan sonraki en kapsamlı haritadır. Çok da dengelidir.

Şu an Ascended için uyum durumu nedir, elinizdekilerle geçiş imkanı vs var mı bilgim yok. Ama Lost Island baştan başlamaya bile değecek bir haritadır, kesinlikle tavsiye ederim.

Benim ARK: Survival Evolved için favori haritam Lost Island olmuştur. Non-cannon bir harita olmasına karşın resmi oyuna dahil edilmiştir çok beğenilmesi üzerine. Oyunun en büyük dinozor çeşitliliğine sahip, oldukça da büyük bir haritadır. Bir bakıma Ragnarok'un geliştirilmiş ve daha da çeşitlendirilmiş halidir. Ki Ragnarok da Lost Island'dan sonraki en kapsamlı haritadır. Çok da dengelidir.

Şu an Ascended için uyum durumu nedir, elinizdekilerle geçiş imkanı vs var mı bilgim yok. Ama Lost Island baştan başlamaya bile değecek bir haritadır, kesinlikle tavsiye ederim.
Sanırım lost island başlayacağım bende

Technopat Haberler

Geri
Yukarı