Ark Evolved alınır mı?

Poyraz_32

Zeptopat
Ark: Evolved şu an indirimde ve sadece 4.5 dolar. Sizce alınır mı? Yoksa daha düşük bir fiyata düşer mi?

Xbox'tan alabilirsiniz efendim daha uyguna gelecektir.

Neden alınmasın ki deneyim kazanırsınız ve aldığım zamanlarda çokça vakit harcamıştım. Arkadaşınız var ise daha çok çok eğlenceli olacaktır.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (23).png
    304,8 KB · Görüntüleme: 36
Ark: Evolved şu an indirimde ve sadece 4.5 dolar. Sizce alınır mı? Yoksa daha düşük bir fiyata düşer mi?
Steam' de daha düşük fiyata indiği olmamış. Alınabilir ama Steam şart değilse Xbox' tan çok daha uyguna alabilirsiniz.

xbox dan alırsan konsol oyuncuları ile onayabilrisin arklar ile pcden oynayacaksan steamden al hem mod da kurabiliyorsun steamde

xbox dan alırsan konsol oyuncuları ile onayabilrisin arklar ile pcden oynayacaksan steamden al hem mod da kurabiliyorsun steamde
Mod konusunu bilemiyorum fakat çapraz platform desteği bulunuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    13 KB · Görüntüleme: 22
ps4 ve pc arası ark ilde denemiştik olmuyordu belki değişmiştir bilemiyorum

Forumu açan arkadaşımızın bir arkadaşıyla deneyimlemesi lazım en kötü iade etsin çevrimdışı tek oyunculu oynamak istiyorsa sorun yaşamaz gibi. Bilgim kadarıyla oynanıyordu Steam ve Xbox kullanıcıları.

epic ile epic oynayamıyordu geçen aya kadar hocam radmin vpn ile bağlanıyorduk benim kafama pek yatmadı xboxda oyle yazması ama 40tl ark için bedeva denemekter zarar gelmez

Epic ile Epic oynayamıyordu geçen aya kadar hocam Radmin VPN ile bağlanıyorduk benim kafama pek yatmadı Xbox'da oyle yazması ama 40TL Ark için bedava denemekter zarar gelmez.

Doğrudur çok önceden oynuyorduk efendim sorun yaşamadık sunucu olarak oynuyorduk biz. Lan olarak deneyimlemedim hiç oynadığımız için suncularda. Çok güzel fiyatlandırma yapılıyo bazı oyunlar hariç tabi. Ufak bir yenilikle oyun ekleseler eminimki iş görür takipte kalın bence xbox diye geçmeyin konsolu gayet iyi , zaten windows kullanıyoruz micrasoft'a ait ikiside.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…