Forumu açan arkadaşımızın bir arkadaşıyla deneyimlemesi lazım en kötü iade etsin çevrimdışı tek oyunculu oynamak istiyorsa sorun yaşamaz gibi. Bilgim kadarıyla oynanıyordu Steam ve Xbox kullanıcıları.
Forumu açan arkadaşımızın bir arkadaşıyla deneyimlemesi lazım en kötü iade etsin çevrimdışı tek oyunculu oynamak istiyorsa sorun yaşamaz gibi. Bilgim kadarıyla oynanıyordu Steam ve Xbox kullanıcıları.
epic ile epic oynayamıyordu geçen aya kadar hocam radmin vpn ile bağlanıyorduk benim kafama pek yatmadı xboxda oyle yazması ama 40tl ark için bedeva denemekter zarar gelmez
Epic ile Epic oynayamıyordu geçen aya kadar hocam Radmin VPN ile bağlanıyorduk benim kafama pek yatmadı Xbox'da oyle yazması ama 40TL Ark için bedava denemekter zarar gelmez.
Doğrudur çok önceden oynuyorduk efendim sorun yaşamadık sunucu olarak oynuyorduk biz. Lan olarak deneyimlemedim hiç oynadığımız için suncularda. Çok güzel fiyatlandırma yapılıyo bazı oyunlar hariç tabi. Ufak bir yenilikle oyun ekleseler eminimki iş görür takipte kalın bence xbox diye geçmeyin konsolu gayet iyi , zaten windows kullanıyoruz micrasoft'a ait ikiside.