Steam' de daha düşük fiyata indiği olmamış. Alınabilir ama Steam şart değilse Xbox' tan çok daha uyguna alabilirsiniz.Ark: Evolved şu an indirimde ve sadece 4.5 dolar. Sizce alınır mı? Yoksa daha düşük bir fiyata düşer mi?
Mod konusunu bilemiyorum fakat çapraz platform desteği bulunuyor.xbox dan alırsan konsol oyuncuları ile onayabilrisin arklar ile pcden oynayacaksan steamden al hem mod da kurabiliyorsun steamde
epic ile epic oynayamıyordu geçen aya kadar hocam radmin vpn ile bağlanıyorduk benim kafama pek yatmadı xboxda oyle yazması ama 40tl ark için bedeva denemekter zarar gelmezForumu açan arkadaşımızın bir arkadaşıyla deneyimlemesi lazım en kötü iade etsin çevrimdışı tek oyunculu oynamak istiyorsa sorun yaşamaz gibi. Bilgim kadarıyla oynanıyordu Steam ve Xbox kullanıcıları.
Epic ile Epic oynayamıyordu geçen aya kadar hocam Radmin VPN ile bağlanıyorduk benim kafama pek yatmadı Xbox'da oyle yazması ama 40TL Ark için bedava denemekter zarar gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.