Rehber Ark Mobile bilgisayardan nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Android

osmangny

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2019
Mesajlar
92
Çözümler
1
Yer
Evinönü
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Doğmak,Çoğalmak,Ölmek
Bu rehberde size Ark: Survival Evolved Mobile oyununu bilgisayarda nasıl oynayacağınızı göstereceğim.
Bunu bilgisayarımıza bir Android-X86 varyasyonu olan bliss OS'u kurarak yapacağız.

Android-X86'da şu an Vulkan desteği bulunmaktadır. Fakat bu Vulkan desteği sadece Intel ve AMD ekran kartlarında bulunmaktadır. NVIDIA'nın driverları açık kaynak kodlu olmadığı için geliştiriciler bu driverları tam olarak Android-X86'ya implemente edemediler.

Bütün bu işlemleri aşağıdaki videomda gösterdim. Videoda ayrıca keymapper kontrollerinin nasıl ayarlandığını da gösterdim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
RTL8821CE kullanan varsa Bliss OS'de ve bildiğim hiçbir Android OS'de çalışmıyor ve NVIDIA cihazlarda nouveau kullandığı için kartınızı düşük performans ve vulkan desteği olmadan kullanıyorsunuz. Bir de eğer boot etmiyorsa Kernel 5.10 kullanın misal benim cihazım 4.19 da çalışmıyor. Bilmeyen olur sonra pişman olursunuz diye yazdım. Bu arada güzel konu elinize sağlık hocam.

(Hocam açıklamaya bazı dediklerimi yazmışsınız. Ben direk videoya bakmıştım özür dilerim dikkat etmedim :) )
 
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.Elimden geldiğince videoyu iyi yapmaya çalıştım.Bu benim çektiğim ilk video oluyor.Ekranı kaydedememem büyük sıkıntı oldu görüntü netliği açısından.Şuan elgato gibi bir capturer olmadan nasıl görüntüyü başka bir cihaza aktarıp kaydedebileceğimi araştırıyorum.Elimde ikincil bir laptop ve rootlu telefon var.Sizin bi fikriniz var mı?
 

Geri
Yukarı