B BerkUsh32 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Ölünce item kaybetmeme ayarı ne? Bilen varsa yardım edebilir misiniz?
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #2 /gamerule keepInventory true. Son düzenleme: 19 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 633 Çözümler 18 19 Nisan 2021 #3 Hocam oyunu tahmin ediyoruz sanırım. Minecraft ise; "/keepitems" ya da "/gamerule keepInventory true" Artı -1 Eksi
Hocam oyunu tahmin ediyoruz sanırım. Minecraft ise; "/keepitems" ya da "/gamerule keepInventory true"
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 Jules dedi: Hocam oyunu tahmin ediyoruz sanırım. Minecraft ise; "/keepitems" ya da "/gamerule keepınventory true" Genişletmek için tıkla... Bende öyle sandım bir an Ark oyunu diye bir şey yazamadım Artı 0 Eksi
Jules dedi: Hocam oyunu tahmin ediyoruz sanırım. Minecraft ise; "/keepitems" ya da "/gamerule keepınventory true" Genişletmek için tıkla... Bende öyle sandım bir an Ark oyunu diye bir şey yazamadım
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Ark of Survival olabilir mi? Artı 0 Eksi
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 633 Çözümler 18 19 Nisan 2021 #6 MuhammedA dedi: Bende öyle sandım bir an Ark oyunu diye bir şey yazamadım Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş ölünce item kaybetmeme sandım ben de . Sizi troll sanıp raporlamıştım, günahınızı aldım. Kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Bende öyle sandım bir an Ark oyunu diye bir şey yazamadım Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş ölünce item kaybetmeme sandım ben de . Sizi troll sanıp raporlamıştım, günahınızı aldım. Kusura bakmayın.
MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 Jules dedi: Hocam arkadaş ölünce item kaybetmeme sandım ben de . Sizi troll sanıp raporlamıştım günahınızı aldım. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok zaten yanlışlıkla olmuş. Artı 0 Eksi
Jules dedi: Hocam arkadaş ölünce item kaybetmeme sandım ben de . Sizi troll sanıp raporlamıştım günahınızı aldım. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sorun yok zaten yanlışlıkla olmuş.
Penetrator God Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #8 MuhammedA dedi: Bende öyle sandım bir an Ark oyunu diye bir şey yazamadım Genişletmek için tıkla... Yorumunu düzelt istersen konu ile alakasız olduğu için yoksa ceza yiyebilirsin gereksiz mesaj adı altında. Moderatör arkadaşlar acımaz. Yanlışlıkla olmuş falan dinlemezler. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Bende öyle sandım bir an Ark oyunu diye bir şey yazamadım Genişletmek için tıkla... Yorumunu düzelt istersen konu ile alakasız olduğu için yoksa ceza yiyebilirsin gereksiz mesaj adı altında. Moderatör arkadaşlar acımaz. Yanlışlıkla olmuş falan dinlemezler.