Ark oyunlari neden eksik hissettiriyor?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Rust oynadım 2000 saat kadar, Forest 1 ve 2'yi cok oynadım, Long Dark ve pasific Drive da oynadım. Survival oyunlarini cok seviyorum ama ne zaman bir Ark oyunu oynasam bana bir oyundan çok 3 kisinin yaptığı bir demo gibi geliyor. Tamamlanmış gibi hissettirmiyor. Performans sorunları, buglar, istikrarsiz grafikler vb gercekten zerre zevk bırakmıyor.

Sizce bu durumun sebebi nedir?

Rust oynadım 2000 saat kadar, Forest 1 ve 2'yi cok oynadım, Long Dark ve pasific Drive da oynadım. Survival oyunlarini cok seviyorum ama ne zaman bir Ark oyunu oynasam bana bir oyundan çok 3 kisinin yaptığı bir demo gibi geliyor. Tamamlanmış gibi hissettirmiyor. Performans sorunları, buglar, istikrarsiz grafikler vb gercekten zerre zevk bırakmıyor.

Sizce bu durumun sebebi nedir?

Oyun kötü çünkü. Seven adamlarda alternatif olmadığı için seviyor. 5090 bile saf güçte doğru düzgün çalıştıramıyor Ark'ın yeni oyununu. Bana göre tek iyi yanı atmosferi.

Bende denemeye kalkmıştım ama oyunun optimizesi bayağı kötü olduğu için oynamayı bıraktım. Oyun değil de sanki kasım kasım kasılan bir programı açtın bir şeyler yapmaya çalışıyorsun gibi hissiyyat veriyor.

Oyun kötü çünkü. Seven adamlarda alternatif olmadığı için seviyor. 5090 bile saf güçte doğru düzgün çalıştıramıyor Ark'ın yeni oyununu. Bana göre tek iyi yanı atmosferi.
Bende 4060TI 8GB dengi bir kart var. Dusuk ayarlarda 1080 60FPS vermiyordu neredeyse.

Bende 4060 Ti 8 GB dengi bir kart var. Dusuk ayarlarda 1080 60FPS vermiyordu neredeyse.

O değil oyunun GB ı o kadar büyük ki indirmeye de değmiyor. Bir ara oynamayı denedim evet oyun ayrıntılı evet atmosferi falan da süper ama şu optimizeyle oynamanın bir anlamı yok. Ayrıca oyunun menü, envanter, karakter dizaynları falan da çok kötü. Karakter oluşturmaya çalışıyorsun istediğin kadar uğraş ortaya saçma sapan bir şey çıkıyor. Oynayan kitlenin düşüncesini bilmiyorum fakat alternatifi olmadığı için oynadıklarını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı