ETS 2, BeamNG Drive'dan daha gerçekçi hissettiriyor

BeamNG kaza çarpıştırma fizikleri üzerine yapılmış oyunumsu bir şey, uzun vadeli sarmaz. ETS'nin de hız hissiyatı bana hiçbir zaman geçemedi. Fernbus oynarken 80'lik yolda otobüsü gerçekten benim kontrol ettiğimi hissediyorum hatta yer yer kontrol edemiyorum ve bazen 80'lik yolda 60-70 km hızla seyrediyorum ama ETS'de 80'lik yolda 120 bassam bile bana o hız kontrol dinamiği geçmiyor ya.

Şöyle diyeyim, BeamNG Drive oynarken 5 dakika oynayıp sıkılıyorum ve uzunca bir süre suratına bakamıyorum. Ama ETS 2 gerek grafiklerinden, gerek araç içi detaylarından beni içine çekiyor. BeamNG Drive'da da araç içi detay var ama ETS 2 kadar detaylı değil.
Doğrudur oynayış olarak ETS 2'nin bir amacı var ancak BeamNG.drive senaryolar harici daha sandbox tipi olduğu için çok içine çekmeyebiliyor başlarda.
Tavsiyem farklı araçların farklı paketlerini oynayın hatta modifiye edin. BeamNG.drive'da istediğiniz aracı istediğiniz şekilde modifiye edebiliyorsunuz.
Farklı haritaları da denemeyi unutmayın hem offroad hem de yolda deneyin araçları.
Varsayılan haritalar yetmezse güzel harita modları var mesela:

Liminal space sevmiyorsanız trafiği de açabilirsiniz.

Doğrudur oynayış olarak ETS 2'nin bir amacı var ancak BeamNG.drive senaryolar harici daha sandbox tipi olduğu için çok içine çekmeyebiliyor başlarda.
Tavsiyem farklı araçların farklı paketlerini oynayın hatta modifiye edin. BeamNG.drive'da istediğiniz aracı istediğiniz şekilde modifiye edebiliyorsunuz.
Farklı haritaları da denemeyi unutmayın hem offroad hem de yolda deneyin araçları.
Varsayılan haritalar yetmezse güzel harita modları var mesela:

Liminal space sevmiyorsanız trafiği de açabilirsiniz.

Sağ olun hocam. Deneyeceğim. Ayrıca dediklerinize katılıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı