Çözüldü Ark Oyununda Grafiklerin Kötü Olma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Pars06

Centipat
Beyler resimlerde gördügünüz gibi ayarlar Epik'de olmasına ragmen görüntü bu şekilde, dosya boyutu sınırından dolayı resmi biraz sıkıştırdım ancak ona ragmen uzaklardaki detaylara baktıgınızda grafik kalitesini görüyorsunuz. RX 580 kullanıyorum GTA 5 oyununda da bu şekilde uzaklar kötü gözüküyor, hadi onu anladım MSAA açınca düzeliyor bir nebze ama bu Ark'da neden böyle bir sıkıntı oluştu?(Oyun orijinal)

Dosya Ekleri

• asdasdasd.png
    asdasdasd.png
    675,8 KB · Görüntüleme: 225
  • asdasd.png
    asdasd.png
    553,2 KB · Görüntüleme: 227
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörünüzün HZ değerlerine bağlı bir şey olabilir. 144Hz bir monitörde 144FPS ve üzerini alamıyorsanız. Çok iyi bir performansta alamazsınız. Ayarlarınızı biraz düşürmeyi ve 100FPS ve üzerini görmeyi deneyin. Eğer ki monitörünüz 60Hz bir monitörse...

Bende bilmiyorum :D.

Sorun çözüldü gibi herhalde beyler yeniden başlattım görüntü çok daha iyi oldu ama bu allahsız oyunun optimizasyonu hakkaten felaketmiş istedigim görüntüyü tam verememesine ragmen koskoca rx580 ryzen 2600 lü pc yi oluk oluk terletti 35 fps verdi pc :/ bildiginiz renderlayamadı uzaktaki nesneleri ekran kartı bende sildim zaten oyunu 100gb kaplıyor

Sorun çözüldü gibi herhalde beyler yeniden başlattım görüntü çok daha iyi oldu ama bu allahsız oyunun optimizasyonu hakkaten felaketmiş istedigim görüntüyü tam verememesine ragmen koskoca rx580 ryzen 2600 lü pc yi oluk oluk terletti 35 fps verdi pc :/ bildiginiz renderlayamadı uzaktaki nesneleri ekran kartı bende sildim zaten oyunu 100gb kaplıyor
Gerçekten kötü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı