Ark Scratch "the UE 4 shootergame game has scrahed and will close" hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

ArdaIb25

Femtopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 64GB (2x32GB) Trident Z Neo RGB 3600Mhz CL18 DDR4
Ekran kartı
GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 DL
Anakart
GIGABYTE B760 GAMING X DDR4 5333MHz(OC) DDR4 Soket
İşlemci
Intel Core i7 13700F 2.1GHz 30MB Önbellek 16 Çekir
Yardımcı olabilir misiniz? Sürekli "The UE 4 ShooterGame Game has crashed and will close" hatası alıyorum, ne yapsam düzelmedi. Araştırdım, bulduğum her şeyi yaptım, düzelmedi. Dosyaları doğruladım, birkaç dosya silip tekrar doğrula diyorlardı bir videoda, yaptım. Başlangıç ayarlarını değiştirdim, dosyalara girdim, yönetici olarak çalıştır yaptım, sildim, geri yükledim, düzelmedi. Sürekli crash yemekten bıktım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımcı olabilir misiniz? Sürekli "The UE 4 ShooterGame Game has crashed and will close" hatası alıyorum, ne yapsam düzelmedi. Araştırdım, bulduğum her şeyi yaptım, düzelmedi. Dosyaları doğruladım, birkaç dosya silip tekrar doğrula diyorlardı bir videoda, yaptım. Başlangıç ayarlarını değiştirdim, dosyalara girdim, yönetici olarak çalıştır yaptım, sildim, geri yükledim, düzelmedi. Sürekli crash yemekten bıktım.
ark survival evolved demi bu,ark survival ascended deyil bende yaşadım bu crashi ark survival evolved ise yardımcı olabilirim bendede böyle crash verdi

ark survival evolved demi bu,ark survival ascended deyil bende yaşadım bu crashi ark survival evolved ise yardımcı olabilirim bendede böyle crash verdi
hem sendeki crash i hemde bunu yemiştim ben. the island damı oynuyodun

Dosya Ekleri

• IMG-20250902-WA0000.jpg
    IMG-20250902-WA0000.jpg
    462,4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı