Elektronik Shein indirimli ürünler

Evet o hocam. Amazona baktım 1400 TL'ye var en ucuz 1000'e bulabildim. MagSafe şart mı o cihazi kullanmak için?

MagSafe sadece stant olarak alırsan ve telefon ya da kılıfta o MagSafe(mıknatıs) olursa tutunmasını sağlar sadece düşmemesi için yoksa masaüstü stant olmayanlarda gerek yok.

Magsafe'nin mantığını bilmiyorum hocam ama o olmadan da kablosuz şarj oluyor olması lazım.

3 tane alınca 30 liraya geliyordu sanırım, TR'de en dandikleri 150 lira falan onlar da mono oluyor.
Ürünün açıklamasına baktım use without magnetic case tarzı bir şey yazıyor kılıfa gerek yok galiba. Ama böyle stant seklinde çok mantıklı olmaz gibi evde masaya koymak için, düz masa için var mı bakayim sheine bi. Attığınız kabloyu nereye sokacagim hocam, bir ucunu adaptorume diğer ucunu ürüne mi?

Ürünün açıklamasına baktım use without magnetic case tarzı bir şey yazıyor kılıfa gerek yok galiba. Ama böyle stant seklinde çok mantıklı olmaz gibi evde masaya koymak için, düz masa için var mı bakayim sheine bir. Attığınız kabloyu nereye sokacagim hocam, bir ucunu adaptorume diğer ucunu ürüne mi?

Attığım kablo başka hocam, yeni üst model telefon ve tabletlerde ince uçlu kulaklık girişi olmadığından bu dönüştürücü sayesinde ince uçlu kulaklık girişini Type-C'ye çevirmeye yarıyor. Mono mu stereo mu bilmiyorum ama Türkiye'de monosu 100-150 liradan aşağı satmıyorlarlar. Burada 3 tanesi 30 TL. 2 tane bundan aldım 2 tane de stres atmalık ürün aldım.

Attığım kablo başka hocam, yeni üst model telefon ve tabletlerde ince uçlu kulaklık girişi olmadığından bu dönüştürücü sayesinde ince uçlu kulaklık girişini Type-C'ye çevirmeye yarıyor. Mono mu stereo mu bilmiyorum ama Türkiye'de monosu 100-150 liradan aşağı satmıyorlarlar. Burada 3 tanesi 30 TL. 2 tane bundan aldım 2 tane de stres atmalık ürün aldım.
Sağolun hocam kablosuz kullanıyorum, başka onereceginiz bir sey var mi? Şunu alıyorum hocam olur gibi değil mi: SHEIN.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women's fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.. Bir de benim kupon bitmişti, yeni gmaille kayıt oldum aynı tc ya da cep no falan kullansam sorun olur mu?

Sağ olun hocam kablosuz kullanıyorum, başka onereceginiz bir şey var mi? Şunu alıyorum hocam olur gibi değil mi: SHEIN.com is mainly design and produce fashion clothing for women all over the world for about 5 years. Shop for latest women's fashion dresses, tops, bottoms. High Quality with affordable prices.. Bir de benim kupon bitmişti, yeni Gmail'le kayıt oldum aynı T.C.'ya da cep no falan kullansam sorun olur mu?

Kayıt olurken tel no girmenize gerek yok, sipariş verirken aynı girebilirsiniz o kargo takip kodunun falan geleceği numara ile alakalı yani sıkıntı yaratmaz. Aynı T.C. ile 1 ayda en fazla 5 sipariş verebilirsiniz ama 5'i geçerseniz sipariş iptal-iade olur ya da gümrükte falan kalır.

Sağolun hocam kablosuz kullanıyorum, başka onereceginiz bir sey var mi? Şunu alıyorum hocam olur gibi değil mi:
Yorumları falan güzel ama uzun vadede ne olur bilemem, kupon ile kaça geliyor ben kuponu kullandığımdan göremiyorum indirimli fiyatı.

Kayıt olurken tel no girmenize gerek yok, sipariş verirken aynı girebilirsiniz o kargo takip kodunun falan geleceği numara ile alakalı yani sıkıntı yaratmaz. Aynı T.C. ile 1 ayda en fazla 5 sipariş verebilirsiniz ama 5'i geçerseniz sipariş iptal-iade olur ya da gümrükte falan kalır.

Yorumları falan güzel ama uzun vadede ne olur bilemem, kupon ile kaça geliyor ben kuponu kullandığımdan göremiyorum indirimli fiyatı.
Sıkıntı olmaz o zaman aynı no ya da adres teşekkür ederim cok yordum sizi. 75 liraya geliyor yanına da 1-2 şey daha alıp kapatacağım artık da ne alsam bilemedim ona bakıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı