Bu sinir nereden geliyor? Orijinal alın diye elbette ki zorlama yapılmaz. Ama şu da bir gerçek ki orijinal satın alanlar sayesinde yeni oyunlar gelmeye devam ediyor.Babasının malıymış gibi emeğinin karşılığını alamazsa oyun firmaları batar diyen, nerdeyse korsan kullananı vatan haini ilan edecek arkadaşlar burada mı? Bak adamlar beleş oyun veriyor.
Bu sinir nereden geliyor? Orijinal alın diye elbette ki zorlama yapılmaz. Ama şu da bir gerçek ki orijinal satın alanlar sayesinde yeni oyunlar gelmeye devam ediyor.
Çok basit bir örnek vereceğim. The Witcher 1 tutmasaydı 2'yi görebilir miydin?Aynen adamlar ucu ucuna götürüyor işi. Toplanın da bağış yapın bari.
Çok basit bir örnek vereceğim. The Witcher 1 tutmasaydı 2'yi görebilir miydin?
Rockstar'a zenginler bağış yaparak mı oyun yapmaya başladı veya devam ediyor?
Amazon gibi devlerin kurduğu oyun firmaları hariç, hiçbir oyun firması bağışlarla geçimini sağlamamıştır.
Steam'de artık Epic Games gibi güzel oyunlar dağıtmaya başladı.
Steam dağıtmıyor oyunları, oyunun yapımcısı bedava yapıyor.
Hocam bir oyun eğer ki tüm giderini karşılayıp kâra geçerse o zaman yeni oyunu gelir. İsterse 100 milyon kişi GTA Vice City'i korsan oynasın. Sonrasında San Andreas geldi. Demek ki oyun firması, orijinal alan oyuncu sayısına bakar. Siz benim ne demek istediğimi gayet de anladınız. Sorun korsan oynanması değil, tümden korsan oynanması.Akıllı hocam sence The Witcherı kaç milyon kişi korsan oynamıştır? Batması lazımdı peki 3. nasıl geldi? Adamlar sermayesine yapsaydı bu işi trilyoner olabilir miydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.