Ark Steam'de ücretsiz!

Sistemim yeteceğini düşünmüyorum, belki yeni dizüstü alınca öyle deneyebilirim. Bu konuyu açıp bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

Babasının malıymış gibi emeğinin karşılığını alamazsa oyun firmaları batar diyen, nerdeyse korsan kullananı vatan haini ilan edecek arkadaşlar burada mı? Bak adamlar beleş oyun veriyor.
Bu sinir nereden geliyor? Orijinal alın diye elbette ki zorlama yapılmaz. Ama şu da bir gerçek ki orijinal satın alanlar sayesinde yeni oyunlar gelmeye devam ediyor.

Aynen adamlar ucu ucuna götürüyor işi. Toplanın da bağış yapın bari.
Çok basit bir örnek vereceğim. The Witcher 1 tutmasaydı 2'yi görebilir miydin?

Rockstar'a zenginler bağış yaparak mı oyun yapmaya başladı veya devam ediyor?

Amazon gibi devlerin kurduğu oyun firmaları hariç, hiçbir oyun firması bağışlarla geçimini sağlamamıştır.

Akıllı hocam sence The Witcherı kaç milyon kişi korsan oynamıştır? Batması lazımdı peki 3. nasıl geldi? Adamlar sermayesine yapsaydı bu işi trilyoner olabilir miydi.

Steam dağıtmıyor oyunları, oyunun yapımcısı bedava yapıyor.

Biliyorum hocam da sanki bu ara Steam geliştiricilere bedava oyun dağıtması için teşvik ediyor gibi duruyor. Daha önce bu kadar oyunu aynı haftada ücretsiz dağıttığını görmedim.

Oyunda 2 bin saati olan biri olarak, bu oyuna bulaşmamanızı öneririm. İlk başlarda aşırı fazla bağımlılık yapacak, ilk 20-30 saatten sonra daha çok bağımlılık yapacak, 50 saat barajını aşdıktan sonra Online deyeneceksiniz ve hayatınız burada kararmaya başlayacak. Günde hiç oturmadığınız kadar bilgisayar başında olacak, uyumaya gittiğinizde acaba RAID yedim mi diye kendinizi yiyeceksiniz bu yüzden oyundan hiç çıkasınız gelmeyecek. Çok fazla oyun bitirdim, bu kadar illet, toxic, hardcore oyun görmedim ki günümüzdeki oyun dünyasını yıllardır takip ediyorum ve diyebilirim ki Ark Online PvP, dünyanın en zor PvP oyunudur.

Akıllı hocam sence The Witcherı kaç milyon kişi korsan oynamıştır? Batması lazımdı peki 3. nasıl geldi? Adamlar sermayesine yapsaydı bu işi trilyoner olabilir miydi.
Hocam bir oyun eğer ki tüm giderini karşılayıp kâra geçerse o zaman yeni oyunu gelir. İsterse 100 milyon kişi GTA Vice City'i korsan oynasın. Sonrasında San Andreas geldi. Demek ki oyun firması, orijinal alan oyuncu sayısına bakar. Siz benim ne demek istediğimi gayet de anladınız. Sorun korsan oynanması değil, tümden korsan oynanması.

Dediğiniz CD Projekt Red'in iyi kötü bir sermayesi vardı. Peki diğerlerinin? Indie oyun firmalarının mesela? Yerli örnek Talewords. Warband satmasaydı bırakın Bannerlord'un gelmesini, şirket hemen iflasını açıklardı. Peki kimler sayesinde devamı geldi? Warband'i orijinal alan oyuncular sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…