Sadece ana oyun seçili iken 165 GB gösteriyor, Ark haritaları yüklemese bile tüm DLC'lerdeki bosslar veya genel tabirle canlıların hepsi yükleniyor o yüzden boyut yine de az olmuyor. Oyuna sağ tıklayıp ayarlara girip oradan DLC'lerden istemediğiniz haritaları çıkarabilirsiniz ama 50-60 GB gibi bir yere düşmeyecektir.
DLC'lerin hepsi belli bir kalitede olsa da başlangıçta Scorched Earth veya Aberration olabilir. Aberration zaten kendi başına aşırı ilginç bir harita, uçan sürüngenlerin olmaması ise ayrı bir değişik hissettiriyor. Scorched Earth ise güzel şeyler ekliyor ve çölde hayatta kalma deneyimi de kesinlikle ilgi çekici ama "titanoboa" bolluğundan oynamadığım bir harita. Bunları yeterince oynadıktan sonra Extinction veya genesis falan geçebilirsiniz. Bedava olan DLC'lerden Ragnarok dışında pek oynamadım ama Ragnarok The Island ve Scorched Earth haritalarını birleştirdiği için gerçekten güzel bir deneyim yaşatıyor. Deneyimsiz iseniz The Island en iyi başlangıç olacaktır oyunu öğrenmek için.Tamamdır hocam buldum, D: diskine sığsa yeter benim için, önerdiğiniz DLC var mı?
DLC'lerin hepsi belli bir kalitede olsa da başlangıçta scorched Earth veya aberration olabilir. Aberration zaten kendi başına aşırı ilginç bir harita, uçan sürüngenlerin olmaması ise ayrı bir değişik hissettiriyor. Scorched Earth ise güzel şeyler ekliyor ve çölde hayatta kalma deneyimi de kesinlikle ilgi çekici ama "titanoboa" bolluğundan oynamadığım bir harita. Bunları yeterince oynadıktan sonra extinction veya genesis falan geçebilirsiniz. Bedava olan DLC'lerden Ragnarok dışında pek oynamadım ama Ragnarok the ısland ve scorched Earth haritalarını birleştirdiği için gerçekten güzel bir deneyim yaşatıyor. Deneyimsiz iseniz the ısland en iyi başlangıç olacaktır oyunu öğrenmek için.
Ana haritayı tavsiye ederim. Zorluk dengeli -ARK'ta her zaman sürpriz faktörü vardır.- ve kaynakların yerleri ulaşılabilir yani harita dengeli. Başlangıçta oyun zor gelebilir ama zaten zamanla nerede ne var ne yok alışacaksınız veya araştırarak öğreneceksiniz. Oyunu tamamen olmasa da temel mantığını öğrendikten sonra harita çokta fark etmeden oynayabilirsiniz. Mesela Scorched Earth'ta su aşırı problem ve titanoboa, terror bird, dire wolf vb. canlılar dolu etraf, The Island'da ise sahil nispeten güvenilirdir mesela.Oyunu ilk kez oynayacağım daha önce video serilerini izlemiştim, direk DLC'li haritaya gerek var mı sizce yoksa ana haritada oyunu öğrenip öyle mi geçeyim?
Ana haritayı tavsiye ederim. Zorluk dengeli -Ark'ta her zaman sürpriz faktörü vardır.- ve kaynakların yerleri ulaşılabilir yani harita dengeli. Başlangıçta oyun zor gelebilir ama zaten zamanla nerede ne var ne yok alışacaksınız veya araştırarak öğreneceksiniz. Oyunu tamamen olmasa da temel mantığını öğrendikten sonra harita çok da fark etmeden oynayabilirsiniz. Mesela scorched Earth'ta su aşırı problem ve titanoboa, terror bird, dire Wolf vb. canlılar dolu etraf, the ısland'da ise sahil nispeten güvenilirdir mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.