hocam trike yerine parasur kullanıyorum trike eğeri açmak için engram yetmiyoTrike, Yunus, Raptor bunlar kesinlikle lazım. Raptor hızlı seyahat için, Trike eşya toplamak için, yunusta suda seyahat için. Bu arada yunus Ichıyoraus gibi bir isme sahip olmalı.
Ekstradan dodo, carbonemys de olabilir. (Dodo yumurtasını alıp, mama yapabilirsiniz. Daha hızlı eğitilirler.)
Hocam o zaman level atlamak dışında bir seçenek yok. Parasaur, Trike'ın yanında işe yaramaz kalıyor.Hocam Trike yerine Parasur kullanıyorum. Trike eğerini açmak için engram yetmiyor.
evet mobilHocam o zaman level atlamak dışında bir seçenek yok. Parasaur, Trike'ın yanında işe yaramaz kalıyor.
Oyun mobil mi?
Bataklığa, kızıl-kırmızı ormana şu an gitmenizi tavsiye etmem. Ekstradan kolay bir mağaraya girebilirsiniz aslında, ama yeni iseniz şu anlık sadece gelişin. Sürekli bayıltıcı ok yapıp durmayın, yok ise yaparsınız.Evet, mobil.
hocam ben telden çok pc kullandım bundan mobil alışık değilim az daha gelişince giderim mağaraya bu arada niye bayıltıcı ok yapmıyım merak ettimBataklığa, kızıl-kırmızı ormana şu an gitmenizi tavsiye etmem. Ekstradan kolay bir mağaraya girebilirsiniz aslında, ama yeni iseniz şu anlık sadece gelişin. Sürekli bayıltıcı ok yapıp durmayın, yok ise yapıp durmayın yok ise yaparsınız
Hocam fazla var ise daha çok yapmanız sadece malzeme kaybı olacaktır. Ama diyorsanız malzeme sorun olmaz, istediğiniz kadar yapın.hocam ben telden çok pc kullandım bundan mobil alışık değilim az daha gelişince giderim mağaraya bu arada niye bayıltıcı ok yapmıyım merak ettim
hocam haklısın 22 seviyede 150 bayıltıcı fazlaHocam fazla var ise daha çok yapmanız sadece malzeme kaybı olacaktır. Ama diyorsanız malzeme sorun olmaz, istediğiniz kadar yapın
Hocam zaten fazla zorda oynamıyorsanız dinozorlar maksimum 10-15 oka bayılıyor. Oyun mobilde biraz daha farklı, PC'de olan bir çok hayvan yok. Boss'lar ise dungeon'larda var. Bu yüzden mobilden sıkıldım ve bıraktım.hocam haklısın 22 seviyede 150 bayıltıcı fazla
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.