teşekkürler hocamHocam bolayı atın ve bayıltıcı ok ile vurun. Eğer ölmekten korkuyor iseniz en mantıklısı bir dinozorunuzu yem yapmak. Üstünüze sürekli atlamaya çalışıyorlar, grup olarak gezebiliyorlar. Yem olan dinozoru pasif yapın. Ekstradan et yiyor, lezzetli et bulsanız iyi olur ama oyunun başında zor olduğu için en iyisi normal et ile yapmanız.
teşekkürler hocam sanırım en basit yol buHocam basit bir yolu var ama biraz zaman kaybedeceksin ilk önce taş rampa yap yukarı doğru bakan ondan sonra rampanın dışını kare şeklinde duvarla kapat ama senin geçebileceğin kadar aralık bırak ondan sonra bayıltırsın eğer bu çok zor dersen bola yap fazladan öyle öyle eğitirsin. aşağıda attım fotoğrafı
Hocam benim dediğimden daha basit olduğuna katılıyorum. Ama taş yerine odun daha iyi olabilir. Raptor çokta güçlü değil.Hocam basit bir yolu var ama biraz zaman kaybedeceksin ilk önce taş rampa yap yukarı doğru bakan ondan sonra rampanın dışını kare şeklinde duvarla kapat ama senin geçebileceğin kadar aralık bırak ondan sonra bayıltırsın eğer bu çok zor dersen bola yap fazladan öyle öyle eğitirsin. aşağıda attım fotoğrafı
hocam 21 seviye olduğumdan mecbur odun yapcamHocam benim dediğimden daha basit olduğuna katılıyorum. Ama taş yerine odun daha iyi olabilir. Raptor çokta güçlü değil.
En iyi öyle olur hocam zaten. Hocam raptor eğer düşük level olacak ise ağırlığı düşük oluyor. Taşıma amaçlı o level'lerde Trike eşya taşımak için en iyisidir. Hızlı level atlamak için kaşif notlarını bulun.hocam 21 seviye olduğumdan mecbur odun yapcam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.