Ark Survival Evolved bulanıklılık sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

MertÇolak_

Centipat
Arkadaşlar oyunu önceden almıştım, oynamaya başladım. Fakat oyunda uzaktaki ağaçlar, siyah kayalar vs bulanık gözüküyor grafikler epikte olmasına rağmen. Çözümü var mı? Varsa nedir?

Problem ortada, Anti-Aliasing ayarını kısın veya kapatın. ARK: Survival Evolved Unreal Engine 4 motoru ile yapılmış ve FXAA ve SMAA desteği var, ikiside şahsen bulanık ve berbat kenar yumuşatma teknolojileri.

Video da önerilen ayarlara da göz atabilirsin.
Özellikle kutucuk ile işaretlenen ayarları, tek tek deneyerek sizi rahatsız eden ayarları kapatın.
Ayrıca Motion blur ve Light bloom kapatmanı tavsiye ettiğim ayarlar arasındadır.
Bloom bazı eşyaların daha fazla parlamasına neden olur. Ama güncel oyun motorlarındaki ışıklandırma sistemi için gereksizdir. Bu yüzden bulanık bir parlamaya neden olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba ben Ark oynuyorum ve mod ekliyorum eklediğim zaman benim haritam ve oyunum berbat bir hal alıyor nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…