Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #1 Ark Survival Evolved başlayacağım ama başlamadan önce DLSS yada DLSS 2.0 falan açmak istiyorum nasıl açabilirim?
Ark Survival Evolved başlayacağım ama başlamadan önce DLSS yada DLSS 2.0 falan açmak istiyorum nasıl açabilirim?
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #2 O oyunda DLSS desteği yok. Artı 0 Eksi
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 5 Haziran 2021 #3 Enozit dedi: Ark Survival Evolved başlayacağım ama başlamadan önce DLSS ya da DLSS 2.0 falan açmak istiyorum nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının uyumlu olması lazım bildiğim kadarıyla. Artı -1 Eksi
Enozit dedi: Ark Survival Evolved başlayacağım ama başlamadan önce DLSS ya da DLSS 2.0 falan açmak istiyorum nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının uyumlu olması lazım bildiğim kadarıyla.
KS KS Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 The10thDoctor dedi: Ekran kartının uyumlu olması lazım bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım RTX 3060 dogukannvd dedi: O oyunda DLSS desteği yok. Genişletmek için tıkla... GeForce RTX Destekli Oyunların Listesi! - PC Hocası burası yalan mı hocam? Artı 0 Eksi
The10thDoctor dedi: Ekran kartının uyumlu olması lazım bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım RTX 3060 dogukannvd dedi: O oyunda DLSS desteği yok. Genişletmek için tıkla... GeForce RTX Destekli Oyunların Listesi! - PC Hocası burası yalan mı hocam?
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 5 Haziran 2021 #5 O kartın desteği var. Artı 0 Eksi
KS KS Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #6 The10thDoctor dedi: O kartın desteği var. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama DLSS'i nasıl açacağım? Artı 0 Eksi
The10thDoctor dedi: O kartın desteği var. Genişletmek için tıkla... Onu bende biliyorum ama DLSS'i nasıl açacağım?
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #7 Enozit dedi: GeForce RTX Destekli Oyunların Listesi! - PC Hocası burası yalan mı hocam? Genişletmek için tıkla... List of games with DLSS support - Wikipedia Ben burdan bakmıştım. Üstelik aklımda da yok diye kalmış. PC Games With DLSS Support - What Games Are on the Way? | GameWatcher Bu sitede ileride gelecek denilmiş. Artı 0 Eksi
Enozit dedi: GeForce RTX Destekli Oyunların Listesi! - PC Hocası burası yalan mı hocam? Genişletmek için tıkla... List of games with DLSS support - Wikipedia Ben burdan bakmıştım. Üstelik aklımda da yok diye kalmış. PC Games With DLSS Support - What Games Are on the Way? | GameWatcher Bu sitede ileride gelecek denilmiş.
KS KS Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #8 dogukannvd dedi: List of games with DLSS support - Wikipedia ben buradan bakmıştım. Üstelik aklımda da yok diye kalmış. PC Games With DLSS Support - What Games Are on the Way? | GameWatcher bu sitede ileride gelecek denilmiş. Genişletmek için tıkla... Peki diyelim geldi nasıl açacağım direkt ayarlarda DLSS mi yazıcak? Artı 0 Eksi
dogukannvd dedi: List of games with DLSS support - Wikipedia ben buradan bakmıştım. Üstelik aklımda da yok diye kalmış. PC Games With DLSS Support - What Games Are on the Way? | GameWatcher bu sitede ileride gelecek denilmiş. Genişletmek için tıkla... Peki diyelim geldi nasıl açacağım direkt ayarlarda DLSS mi yazıcak?
dogukannvd Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #9 Enozit dedi: Peki diyelim geldi nasıl açacağım direkt ayarlarda DLSS mi yazıcak? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayarlarda olması lazım. Fakat Nvidia'nın kendi sitesinde de Ark'da DLSS'e dair bir şey bulamadım. Artı 0 Eksi
Enozit dedi: Peki diyelim geldi nasıl açacağım direkt ayarlarda DLSS mi yazıcak? Genişletmek için tıkla... Evet. Ayarlarda olması lazım. Fakat Nvidia'nın kendi sitesinde de Ark'da DLSS'e dair bir şey bulamadım.
KS KS Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #10 dogukannvd dedi: Evet. Ayarlarda olması lazım. Fakat NVIDIA'nın kendi sitesinde de Ark'da DLSS'e dair bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Gelecektir muhtemelen daha gelmemiştir. Artı 0 Eksi
dogukannvd dedi: Evet. Ayarlarda olması lazım. Fakat NVIDIA'nın kendi sitesinde de Ark'da DLSS'e dair bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... Gelecektir muhtemelen daha gelmemiştir.