Ark Survival Evolved başlayacağım ama başlamadan önce DLSS ya da DLSS 2.0 falan açmak istiyorum nasıl açabilirim?
Ekran kartının uyumlu olması lazım bildiğim kadarıyla.
O oyunda DLSS desteği yok.
O kartın desteği var.
List of games with DLSS support - Wikipedia Ben burdan bakmıştım. Üstelik aklımda da yok diye kalmış. PC Games With DLSS Support - What Games Are on the Way? | GameWatcher Bu sitede ileride gelecek denilmiş.GeForce RTX Destekli Oyunların Listesi! - PC Hocası burası yalan mı hocam?
List of games with DLSS support - Wikipedia ben buradan bakmıştım. Üstelik aklımda da yok diye kalmış. PC Games With DLSS Support - What Games Are on the Way? | GameWatcher bu sitede ileride gelecek denilmiş.
Evet. Ayarlarda olması lazım. Fakat Nvidia'nın kendi sitesinde de Ark'da DLSS'e dair bir şey bulamadım.Peki diyelim geldi nasıl açacağım direkt ayarlarda DLSS mi yazıcak?
Evet. Ayarlarda olması lazım. Fakat NVIDIA'nın kendi sitesinde de Ark'da DLSS'e dair bir şey bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.