Ark Survival Evolved düşük FPS veriyor

e hiea

Femtopat
Daha fazla  
Bundan 1 yıl civari önce Ark Survival Evolved indirmiştim. Epic ayarlarda gayet akıcı oynaya biliyordum ama şimdi yeniden indirdim ve anı FPS düşüşleri kasma donma vs. sorunlar yaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yoksa oyunda mı hata var?

Bundan 1 yıl civari önce Ark Survival Evolved indirmiştim. Epic ayarlarda gayet akıcı oynaya biliyordum ama şimdi yeniden indirdim ve anı FPS düşüşleri kasma donma vs. sorunlar yaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yoksa oyunda mı hata var?
Oyun sorunlu, optimizasyon özürlü bir oyun .

Oyun mobil değilse Steam'den aldıysan oyunu kesinlikle Steam kütüphaneden açıp (kısayoldan değil) karşına 9 seçenek çıkıyor oradan "launch Ark (DirectX 10, Low-end ghrapics)" i seç eğer seçenekler yoksa kütüphaneden oyuna gel çark simgesinden özellikler oradanda seçilen başlatma seçeneğinden "launch Ark (DirectX 10, Low-end ghrapics)" i seç böylece gereksiz dokuları çok daha kalitesiz görüceksin bu dinoları, kendini, kaynakları, etkilemez sadece yeryüzü, kaynaklar kırılınca iç dokusunun texturesi gibi şeyleri etkiler.

geç oldu

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı