Ark: Survival Evolved GTX 550 Ti ve R5 1600 sistem kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Kendi sistemim ve arkadaşımın sistemini yazıyorum.

Kendi sistemim:
RTX 2070 Super.
R7 2700X.
2x16 8CL RAM.

Arkadaşımın:
GTX 550 Ti 2 GB.
R5 1600.
8 GB 3200MHz 16CL RAM.

Benim sistemim Epic ayarlarda oynatır mı? Arkadaşımınki en düşük ayarlarda oynatır mı? Ben 50-60 FPS alsam yeterli. Arkadaşımda oynatabilir bir FPS alsa yeterli. FPS değerini yazarsanız sevinirim. Bu arada arkadaşımın ekran kartı 1GB değil 2 GB. Ona göre.

Kendi sistemim:
RTX 2070 Super.
R7 2700X.
2x16 8CL RAM.

Arkadaşımın:
GTX 550 Ti 2 GB.
R5 1600.
8 GB 3200MHz 16CL RAM.

Benim sistemim Epic ayarlarda oynatır mı? Arkadaşımınki en düşük ayarlarda oynatır mı? Ben 50-60 FPS alsam yeterli. Arkadaşımda oynatabilir bir FPS alsa yeterli. FPS değerini yazarsanız sevinirim. Bu arada arkadaşımın ekran kartı 1GB değil 2 GB. Ona göre.
Hocam sizi eliyorum zaten her türlü oyunu tokatlarsınız arkadaşınızda en düşük ayarlarda oynar sanırım

Kendi sistemim:
RTX 2070 Super.
R7 2700X.
2x16 8CL RAM.

Arkadaşımın:
GTX 550 Ti 2 GB.
R5 1600.
8 GB 3200MHz 16CL RAM.

Oynayabilir dostum. Fakat 500+ Ark oynamış biri olarak şunu demeliyim; oyunun optimizasyonu çöp. Yıllardır düzeltemediler. Demek istediğim şu, mağaralarda ya da çok partikülün olduğu yerlerde FPS düşmesi kesinlikle yiyecektir. FPS değeri ise düşük ayarlarda 720P çözünürlükte 40+ FPS alır diye düşünüyorum.
Arkadaşım Very Low ayarlarda 60-70 FPS alır mı?

Alır hocam fakat sadece oyunun grafik ayarları değil oyun çözünürlüğü asıl FPS etkisi yapan hocam. Biraz deneme-yanılma yöntemiyle olacak ama kendi bir singleplayer girip deneye deneye ayarlarsa oyunda bir daha sorun yaşamaz.

Oynayabilir dostum. Fakat 500+ Ark oynamış biri olarak şunu demeliyim; oyunun optimizasyonu çöp. Yıllardır düzeltemediler. Demek istediğim şu, mağaralarda ya da çok partikülün olduğu yerlerde FPS düşmesi kesinlikle yiyecektir. FPS değeri ise düşük ayarlarda 720P çözünürlükte 40+ FPS alır diye düşünüyorum.

Alır hocam fakat sadece oyunun grafik ayarları değil oyun çözünürlüğü asıl FPS etkisi yapan hocam. Biraz deneme-yanılma yöntemiyle olacak ama kendi bir singleplayer girip deneye deneye ayarlarsa oyunda bir daha sorun yaşamaz.

720P Very Low'da oynayacakmış. Ben Epic'de oynasam kaç FPS alırım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı