Ark Survival Evolved harita oluşturamıyorum

Sinan Uğurlu

Kilopat
Yer
Datacenter
Daha fazla  
Meslek
Yazılım ve Ağ Altyapı Danış.
Steam üzerinden Ark'ı satın aldım, ısland haritasında oynayabiliyorum, ama the Center gibi Haritalar'da tek oyunculu oynamak istediğimde Steam sayfasına yönlendiriyor. Steam sayfası ve oyun içerisindeki görüntüler ekte mevcut.
Aynı zamanda, Steam panelini açınca oyun tamamen donuyor.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-04-17 202304.jpg
    Ek Açıklama 2020-04-17 202304.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 108
  • Ek Açıklama 2020-04-17 202859.jpg
    Ek Açıklama 2020-04-17 202859.jpg
    182,8 KB · Görüntüleme: 85
Steam üzerinden Ark'ı satın aldım, ısland haritasında oynayabiliyorum, ama the Center gibi Haritalar'da tek oyunculu oynamak istediğimde Steam sayfasına yönlendiriyor. Steam sayfası ve oyun içerisindeki görüntüler ekte mevcut.
Aynı zamanda, Steam panelini açınca oyun tamamen donuyor.

Haritayı yüklemeniz gerekmektedir.
The Center ragnarok velguro bunlar ücretsiz harita DLC leridir mağazadan yükleyip oynayabilirsiniz.
Kütüphaneye gelip oyuna tıklayıp DLC kısmında gözükmektedir oradanda ayarlayıp yükleyebilirsiniz.

Haritayı yüklemeniz gerekmektedir.
The Center ragnarok velguro bunlar ücretsiz harita DLC leridir mağazadan yükleyip oynayabilirsiniz.
Kütüphaneye gelip oyuna tıklayıp DLC kısmında gözükmektedir oradanda ayarlayıp yükleyebilirsiniz.

Steam'den baktığımda tüm DLC'ler yüklü. Ancak oyundaki Steam ekranında oturum açmamı istiyor. İlk kez böyle bir sorunla karşılaştım, bir çözümünüz var mı? Yoksa oyunu kaldırıp tekrar kurmak zorunda kalacağım.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-04-18 203741.jpg
    Ek Açıklama 2020-04-18 203741.jpg
    237,2 KB · Görüntüleme: 89
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı