Çözüldü Ark Survival Evolved raptor evcilleştirmek için ne lazım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sarper.07

Decapat
Daha fazla  
Elimde 70 bayıltıcı 1 bola var ama ölürüm diye korkuyorum. Basit bir yol varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam basit bir yolu var ama biraz zaman kaybedeceksin ilk önce taş rampa yap yukarı doğru bakan ondan sonra rampanın dışını kare şeklinde duvarla kapat ama senin geçebileceğin kadar aralık bırak ondan sonra bayıltırsın eğer bu çok zor dersen bola yap fazladan öyle öyle eğitirsin. aşağıda attım fotoğrafı
Hocam bolayı atın ve bayıltıcı ok ile vurun. Eğer ölmekten korkuyor iseniz en mantıklısı bir dinozorunuzu yem yapmak. Üstünüze sürekli atlamaya çalışıyorlar, grup olarak gezebiliyorlar. Yem olan dinozoru pasif yapın. Ekstradan et yiyor, lezzetli et bulsanız iyi olur ama oyunun başında zor olduğu için en iyisi normal et ile yapmanız.

Hocam bolayı atın ve bayıltıcı ok ile vurun. Eğer ölmekten korkuyor iseniz en mantıklısı bir dinozorunuzu yem yapmak. Üstünüze sürekli atlamaya çalışıyorlar, grup olarak gezebiliyorlar. Yem olan dinozoru pasif yapın. Ekstradan et yiyor, lezzetli et bulsanız iyi olur ama oyunun başında zor olduğu için en iyisi normal et ile yapmanız.
teşekkürler hocam

Hocam basit bir yolu var ama biraz zaman kaybedeceksin ilk önce taş rampa yap yukarı doğru bakan ondan sonra rampanın dışını kare şeklinde duvarla kapat ama senin geçebileceğin kadar aralık bırak ondan sonra bayıltırsın eğer bu çok zor dersen bola yap fazladan öyle öyle eğitirsin. aşağıda attım fotoğrafı

Dosya Ekleri

• images (17).jpeg
    images (17).jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 306
Son düzenleme:
Çözüm
teşekkürler hocam sanırım en basit yol bu

Hocam benim dediğimden daha basit olduğuna katılıyorum. Ama taş yerine odun daha iyi olabilir. Raptor çokta güçlü değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı