Çözüldü Ark Survival Evolved yumurtadan ejderha çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KamiRabu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşımla beraber yerel sunucuda ikimiz oyunu oynuyoruz fakat wywern yumurtalarından rastgele ejderha çıkıyor. O kadar uğraşıyoruz yumurtaları arıyoruz çalıyoruz ölüyoruz kalkıyoruz kuluçkaya bırakıyoruz süre bittiğinde yumurta çatlıyor ve içinden bir şey çıkmıyor. Garanti yavru almak için bir ayar mı var ya da sezon Pass mı almak lazım hiçbir bilgi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: Sadece ejderha yumurtasında bu sorun var. Diğer yumurtalarda sorunsuz bebek aldık.

Çözüm
Dostum sorunu çözdüm ve o kadar saçma bir olay ki anlatamam ben çok uğraşmamak için ejderha bölgesinin yakınına yerleşmiştim hava koşulları ile de uğraşmamayayım diye içi boş ve tek girişi olan bir lav mağarası bulmuştum. Orayı kuluçka yeri yaptım. İşte tüm sorunların kaynağı bu mağara. Çöl bölgesine geçince tüm yumurtalardan wywern çıkmaya başladı ama mağarada kuluçka yapınca yumurtalar boş çıkıyor.
Silip tekrar yüklediğinizde hesap zaten duruyor olmalı. Silinmiyor belli bir gün oyuna girilmediği müddetçe

Anladım bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben sunucuyu açanın bilgisayarında bir save dosyası oluşuyor bilgiler orada depolanıyor diye düşünüyordum.

Dostum sorunu çözdüm ve o kadar saçma bir olay ki anlatamam ben çok uğraşmamak için ejderha bölgesinin yakınına yerleşmiştim hava koşulları ile de uğraşmamayayım diye içi boş ve tek girişi olan bir lav mağarası bulmuştum. Orayı kuluçka yeri yaptım. İşte tüm sorunların kaynağı bu mağara. Çöl bölgesine geçince tüm yumurtalardan wywern çıkmaya başladı ama mağarada kuluçka yapınca yumurtalar boş çıkıyor.

Çözüm
Şu an bunu okuyunca hatırladım. Aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım olmuştu ve o da sizin söylediğiniz gibi o mağaraya kurmuştu.
Ama sorununuzun çözülmesine sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…