Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Merhaba. Benim bir hayvanım var ve bir hayvanla savaşırken dikenli tahtaların içinde kaldı ve kurtaramıyorum. Dikenli tahtalara vurunca canım gidiyor ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_20220615_152650.jpg 196,2 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba. Benim bir hayvanım var ve bir hayvanla savaşırken dikenli tahtaların içinde kaldı ve kurtaramıyorum. Dikenli tahtalara vurunca canım gidiyor ne yapmam lazım?
fn Xivilai Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 697 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 Hayvanın üstüne binebiliyorsan binip konsola fly yaz veya dikenli tahtayı seçebiliyorsan ordan kaldır diye seçenek varsa onu seç. Artı 0 Eksi
Hayvanın üstüne binebiliyorsan binip konsola fly yaz veya dikenli tahtayı seçebiliyorsan ordan kaldır diye seçenek varsa onu seç.
KS KS Rows Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 fn Xivilai dedi: Hayvanın üstüne binebiliyorsan binip konsola fly yaz veya dikenli tahtayı seçebiliyorsan ordan kaldır diye seçenek varsa onu seç. Genişletmek için tıkla... tahtayı seçemiyorum ve online oynuyorum ve ellemyemiyorum ztn Artı 0 Eksi
fn Xivilai dedi: Hayvanın üstüne binebiliyorsan binip konsola fly yaz veya dikenli tahtayı seçebiliyorsan ordan kaldır diye seçenek varsa onu seç. Genişletmek için tıkla... tahtayı seçemiyorum ve online oynuyorum ve ellemyemiyorum ztn