Ark Survival Evolved'da dinozor suya girince aşırı derecede hızlanıyor

ısımyo

Decapat
Daha fazla  
Ark: Survival Evolved oynuyorum. Yeni bir dinozor evcilleştirdim şu keşifi yapabilmek için ama aşırı saçma bir şekilde dinozor düya girdiği anda sanki hile açmışım gibi neredeyse ışınlanma derecesinde hızlı gidiyor. Bunun çözümünü anlatabilecek var mı?

Bir ayarı felan varsa görselli bir sekilde anlata bilir misiniz.

Son düzenleme:
Ark: Survival Evolved oynuyorum. Yeni bir dinozor evcilleştirdim şu keşifi yapabilmek için ama aşırı saçma bir şekilde dinozor düya girdiği anda sanki hile açmışım gibi neredeyse ışınlanma derecesinde hızlı gidiyor. Bunun çözümünü anlatabilecek var mı?

Bir ayarı felan varsa görselli bir sekilde anlata bilir misiniz.

Tehthering Distance ayarı çok yüksekse bu problem oluşur. Pek çok kişi sunucu açarken 99999999999 gibi sayılar giriyor bu ayar için. Makul bir sayı girerseniz muhtemelen sorun çözülür. 99 - 100 - 1000 - 10000 vs gibi makul değerler girmeyi deneyin.

Eğer sorun tether ayarı değilse Oxygen ayarıdır. GameUserSettings.ini dosyasında OxygenSwimSpeedStatMultiplier ayarı vardır. Bunu 0.1 gibi bir değere çekin.

Eğer oyununuz Steam'den ise;

Bu dosyayı Steam'in kurulu olduğu yerde bulabilirsiniz. (Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame\Saved\Config\WindowsServer)

Diğer platformlarda da kurulu olduğu klasöre gidip yukarıdaki şekilde yolu izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı