Kereemm Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 ARK Survival Evolved'de bir tek harita olarak The İsland'a girebiliyorum, diğer maplere girince oyundan atıyor.Bu metinler çıkıyor metini kapatırsam atıyor kapatmazsam 30 sn sonra atıyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 218,4 KB · Görüntüleme: 23 Screenshot_1249.png 229,8 KB · Görüntüleme: 20 Son düzenleme: 4 Ocak 2025
ARK Survival Evolved'de bir tek harita olarak The İsland'a girebiliyorum, diğer maplere girince oyundan atıyor.Bu metinler çıkıyor metini kapatırsam atıyor kapatmazsam 30 sn sonra atıyor.
Bambula Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 64 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Yanlış bilmiyorsam The Island dışındakiler DLC olarak eklenebiliyor. Onları Steam'den yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Kereemm Centipat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #3 Bambula dedi: Yanlış bilmiyorsam The Island dışındakiler DLC olarak eklenebiliyor. Onları Steam'den yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet yükledim ama giremiyorum Artı 0 Eksi
Bambula dedi: Yanlış bilmiyorsam The Island dışındakiler DLC olarak eklenebiliyor. Onları Steam'den yüklediniz mi? Genişletmek için tıkla... evet yükledim ama giremiyorum