ARK: Survival Evolved'ın Boyutu

Bende Ragnorok, The Center ve Aberration DLC'leri var, oyun sade haliyle 90 GB civarı.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-06-12 232331.png
    Ek Açıklama 2019-06-12 232331.png
    17,5 KB · Görüntüleme: 357
Bende 1 harita DLC'si eksik bazıda oyun MOD'ları mevcut , ama en son ocak ayında güncelledim her şeyi tam olsa 170 180 arası olur. Unoffical server oynayacaksan 200 ayır kafan rahat olur.

ark.png

Oyun çeşitlilik açısından bu kadar geniş miydi?
Bence oyun bir kaç senede çok fazla değişti optimizasyon geliştirip sistem gereksinimlerini aşağıya çekerken, içerik ve çeşitlilik yönünden bayağı gelişti BUG miktarı azaldı yeni haritalar dino'lar oyunu iyi yönde etkiledi survival tarzı oyunların bence en gelişmişi ve sınırsızı .

Öncelikle selamun aleyküm bu hafta oyunu tekrar indirmeye başladım 32.5GB indirdi sonrasında 27GB'da kendisi indirdi aslında 32.5GB indiriyordu tekrar mapler dolasıyla galiba mapları iptal ettim sonrasında 27'e düştü ardından eskiden bu oyunu oynadığım için unoffical serverlarda biliyorsunuz mod var aboneliklerime bir baktım aman Allah 500'ü aşgın sonra anladım neden indi yani kısacası velhasıl kelam oyun bana 50GB'a patladı 1.2MB indirme hızı ile 4 gündü inde günde 6'şar saat indirdim. Öneririm ya hâla gideri var ama optimizasyon 🤬🤬

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı