Redmi Note 13 Pro Plus 5G yavaşladı

scheelws

Decapat
Daha fazla  
Merhaba değerli dostlarım, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G, 512 GB depolama alanı ve 12+12 GB RAM'e sahip. Telefonu alalı daha 1 yıl bile olmamasına rağmen gereğinden fazla yavaşladı. Arayüz animasyonu kasıyor, oyunlarda normal olarak ilk başlarda aldığım FPS'i bile alamıyorum artık. Ayrıyeten şarjı da çok çabuk şekilde bitmeye başladı, günde 2 kere şarja takmam gerekiyor. 10 dakikada 3 şarj bile yiyebiliyor bazen. Bunun çözümü nedir acaba? Herkes telefonu sıfırlamamı önerdi ama önemli dosya sayısı fazla olduğu için hepsini yedeklemeye uğraşıp sıfırlamayı tercih etmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli dostlarım, telefonum Redmi Note 13 Pro Plus 5G, 512 GB depolama alanı ve 12+12 GB RAM'e sahip. Telefonu alalı daha 1 yıl bile olmamasına rağmen gereğinden fazla yavaşladı. Arayüz animasyonu kasıyor, oyunlarda normal olarak ilk başlarda aldığım FPS'i bile alamıyorum artık. Ayrıyeten şarjı da çok çabuk şekilde bitmeye başladı, günde 2 kere şarja takmam gerekiyor. 10 dakikada 3 şarj bile yiyebiliyor bazen. Bunun çözümü nedir acaba? Herkes telefonu sıfırlamamı önerdi ama önemli dosya sayısı fazla olduğu için hepsini yedeklemeye uğraşıp sıfırlamayı tercih etmiyorum.
Telefonunuz kaçak mı?

Genelde Redmi cihazlar öyle oluyor maalesef.
Animasyonları azaltın, eğer uyguladığınız temalar varsa kaldırın klasik düz haline dönün, uygulama kasası uygulamasını zorla durdurmadıysanız durdurun (o Redmi cihazlarda çok fazla şarj yiyordu sizde de fazla şarj yiyen bir uygulama olabilir)
Eğer hiçbiri işe yaramazsa recovery menüsünden sıfırlayacaksınız. O da işe yaramazsa telefonu değiştirmen lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı