Dostlar selamlar, geçen ay PC'mi formatlarken yanında bir de kasa temizliği yapmıştım fakat sanırım temizlerken arka fanın kablosunun çıkardım. Dönmediğini ise dün fark ettim. Şu an kasam açık, eğer bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim. Arka fanın kablosunu bir kısma kadar takip edebiliyorum, alan daralıyor, gözden kayboluyor. Diğer tüm fanlar jet gibi, teşekkürler.
Fanın üzerinde sıvı soğutma fanı da takılı arka kabloyu anakrtın arkasından geçirdim fakat karışık birazcık ama kabloların çoğu takılı gözüküyor tekrar kontrol edeyim
Fanın üzerinde sıvı soğutma fanı da takılı arka kabloyu anakrtın arkasından geçirdim fakat karışık birazcık ama kabloların çoğu takılı gözüküyor tekrar kontrol edeyim.
Pek bir sorun olmadı 1-2 ay fark etmemişim ama rear fan kablosunu buldum üzerine etkiket varmış onun geçişini arıyorum
Tüm kablolar takılı görüyorum (gözden kaçırmış olabilir kontrol etmeme rağmen) ama sorunum hâlâ devam ediyor.. Teşekkürler arkadaşlar en iyisi bi baktırmak.